Jsem tady nová - limetka001

Profilova fotka
Ahoj holky! Dnes jsem narazila na tyto úžasné stránky a jsem moc ráda, že jsem se zaregistrovala a přidala se k Vám! :-) Jsme spolu s přítelem teprve 11 měsíců, ale už mám nádherný prstýnek, který jsem dostala na naší první společné dovolené. Začali jsme plánovat svatbu teprve před několika dny. S letošním rokem jsem vůbec nepočítala, chystám se na vysokou, tak bych si přípravy ani pořádně neužila. Rok 2013 by už byl přijatelnější, ale chceme ještě počkat, až si najdeme společné bydlení, které už usilovně sháníme. Proto jsme se rozhodli pro 19. duben 2014. Jsem tu s velkým předstihem a těším se na vaše nápady a rady! Věřím, že vše proběhne bez problémů a všem budoucím nevěstám přeji hodně štěstí a ať je den "D" dle vašich snů... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@limetka001 Ahoj, vítám tě tu mezi námi :) My začli plánovat svatbu taky víc jak přes rok dopředu a má to spoustu výhod a samo i pár nevýho - hlavně to,že se člověku něco líbí, objedná si to a pak tu objeví něco ještě hezčího a chtěl by to :) Ale tím ,že jsme začli plánovat tak brzo,tak člověk nemusí dělat žádné kompromisy. Máme restauraci,kterou jsme chtěli,fotografa, hudbu, místo atd... Pokud to člověk zařizuje na poslední chvíli,tak dobrá kapela je už obsazená,stejně tak fotograf, restaurace atd... Takže pokud budete mít zarezervované datum,tak se do toho všeho vrhněte:) Tady najdeš určitě plno inspirace, apoň já ji tu načerpala:)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za přivítání. =) S objednávkami počkáme a aspoň budeme mít více času na promyšlení celé svatby. Zatím jsme předběžně vybrali pouze datum a místo, další záležitosti jsou ve hvězdách. :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?