Jsem tady nová - lennii

Ahoj, svatbu plánujeme na příší rok, ale už teď pomalu začínám hledat informace a inspiraci a té, jak jsem se koukala je tu opravdu nekonečně ! Chtěli bysme malou a trošku netradiční svatbu, prostě takovou na kterou budeme rádi vzpomínat. Těším se na pokec a rady a další spřízněné duše !!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj vítám tě... Jsem tu taky nová :-) svatbu už máme naplánovanou na 17.září 2011 :-) nějakou představu už máme... teď to jen zrealizovat... :-)
Odpovědět
@boneli To ti závidím, že už máte představu. To já ještě skoro vůbec ne. Ale hlavně se mi to vůbec nechce organizovat a zařizovat... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
No tak nějak mám, ale je mi jasné, že až to budu všechno nakupovat tak se budu ještě rozmýšlet... :-S nejhorší je to s tou výzdobu stolu. nejdřív jsem myslela do červena, pak se mi lívila fialová, zamýšlela jsem se i nad růžové a na žluté a nakonec to asi bude jen do čistě bíla. všechno bílé a na stole ještě bou nějaké tulipány, nebo tak něco... ale pak když tady koukám na ty barevné tabule... tak si říkám, jestli jseme vybrali dobře... přítelovi je to jedno, líbí se mu to i to... jinak mě to baví koukat na inspirace a zařizování... :-) máme to tak nějak s přítelem rozdělené, co kdo musí obvolat, ale jinak vše děláme společně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme už třeba datum? nebo ještě vubec nic...
Odpovědět
My se bereme až příští rok, tak to máme ještě docela čas. Ale předběžně máme datum stanovené na srpen září. Mému příteli je to v podstatě taky jedno, hlavně prý abych byla spokojená já ;-) Tak mám na druhou stranu zase volnou ruku. Předběžně už mám vybrané šaty, ale stejně nakonec uvažuji jestli si je nenechám ušít. Místo máme taky vytipované, ale to se ještě může změnit podle toho , jak se rozhodneme jak velkou budeme mít svatbu...
Odpovědět
Profilova fotka
@lennii ahoj, vitaj na nasej stranke :-) skus na zaciatok nakuknut sem : http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s...
Odpovědět
Ahoj! boneli, taky bychom se rádi vzali 17. září, ale ještě nemáme nic zařízeného. Jak jsi na tom ty se svatebními přípravami? Snad budeme mít krásné počasí. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?