Jsem tady nová - krista001

Ahoj všem, letos v létě plánujeme svatbu a nikdy jsem nebyla úplně ta, která by se o tyto věci zajímala, teď už díky plánování vím, že to není rozhodně žádná sranda. Náš první problém je s výběrem místa - na internetu jsme si již našli několik míst, ale po návštěvě i s jídlem nebylo "to pravé" ani jedno. Doufám, že tady získám nějakou inspiraci nejen s výběrem místa, aby v náš den bylo vše "dokonalé" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@krista001 Dobrý den,místo mohu doporučit v Českém ráji, ale to je pro Vás asi z ruky. Ostatní pro usnadnění přípravy - párty stany, DJ na svatbu, karaoke, atd.Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
@krista001 Ahoj, vítám tě mezi námi:-) Neboj, určitě najdete takové místo, o kterém si budete moct říct, že je to to pravé. Užívej si svatební přípravy:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@krista001 Vítám tě, plánování svatby možná může být někdy komplikované, ale rozhodně je to krásné období :-) Mrzí mě, že zatím nemůžete najít to pravé místo, snad ti pomůže některá z těchto diskuzí: http://www.beremese.cz/diskuse/svateb..., http://www.beremese.cz/diskuse/misto-..., http://www.beremese.cz/diskuse/hudba/..., http://www.beremese.cz/diskuse/misto-..., http://www.beremese.cz/diskuse/spolec...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Kristo, tak vitej tady a ver ze jsi na spravne ceste. Najdes tady opravdu od kazdeho neco a kdyz to nenajdes tak muzes zacit forum sama. Petra
Odpovědět
Všem moc děkuji za velice milé přivítání :-) Odkazy si večer v klidu prostuduji..
Odpovědět
Profilova fotka
@krista001 Ahoj, jaký máte termín?
Odpovědět
@segry Ahoj, chtěli jsme ideálně pátek 28.6., ale netrváme na tom.. Koukám, že se chcete brát ve stejný měsíc :-) Jak jsi na tom s přípravama?
Odpovědět
Profilova fotka
Máme dvojitou svatbu se ségrou a máme zajištěný kostel, prstýnky, jídlo, dortíky a koláčky, fotografa, hudbu, šaty, kosmetičku i kadeřnici a přemýšlíme co nám chybí :-)ještě řešíme výzdobu a doplňky, družičky a jiné drobnosti. A ty jsi na tom jak??? Kde budeš mít svatbu :-)
Odpovědět
To zní nádherně! :-) Svatba se sestrou zní naprosto kouzelně, musíte mít nádherný vztah. Jste dvojčata? :-) My jsme na to asi tak, že zatím vybíráme to místo - máme dost požadavků a nemůžeme najít, projížděla jsem už i ty odkazy tady a na některých místech jsme se byli podívat, ale opět nevyhovující.. Chtěli bychom mít ideálně obřad a hostinu na jednom místě, někde venku s krásnou zahradou. Potřebujeme, aby to bylo bezbariérové, aby tam nevadili naši 3 pejsci, kteří tam musejí být - bez nich bychom se neznali, vhodné pro děti a jako třešnička na dortu, kvůli které už pár míst odpadlo je opravdu dobrá kuchyně - jsem na jídlo pedant.. :-D A tím zatím přípravy končí, říkala jsem si, že dokud nebudeme mít místo, tak nemá úplně smysl řešit ten zbytek, ale my chceme jen malou svatbu, tak to pak už krom šatů (moje velikost není úplně klasická) snad půjde jako po másle.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?