Jsem tady nová - koada

Profilova fotka
Ahoj, také patřím k nováčkům... Oficiální zasnoubení proběhlo po vánocích... Svatbu plánujeme po více jak dvou letech společného soužití... Vybrali jsme září... pátek 13 :-). Oba to bereme víceméně formálně. Chceme malou svatbu, cca 20-25 lidí, malý rozpočet... Nemáte nějaký tip na malou svatbu v Praze za dobrý peníze? Bude to česko-ukrajinská svatba... teda tak že přítel je z ukrajiny, jinak další zvyky nebudou..... to bych nedala ;-). Tak snad mi tohle fórum v něčem pomůže....
Odpovědět
Profilova fotka
@koada Ahoj Koado, vítej mezi námi na BS a přijmi gratulace k vašemu zasnoubení! Pátek 13. je vážně super datum a přeje odvážným ;-) Vše se určitě velmi dobře zvládne a zorganizuje, no a k tomu všemu ti rády všechny dopomůžeme - radou, tipem, zkušeností, takže stačí nakouknout do našeho fóra a vyhledat si v něm to, co tě zajímá. Doufám, že se ti tady bude líbit a že zde najdeš odpověď na každou svou otázkou... Pěkný den a kdyby cokoli, ozvi se mi. J.
Odpovědět
Profilova fotka
@koada Dobrý den, rádi Vám se svatbou pomůžeme.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@koada Dobrý den, tak tedy Vám gratuluji k zásnubám a ať vše naplánujete dle Vašich představ.Tak to budete mít na svatbě veselo, když ženich je z Ukrajiny..... Já Vám mohu nabídnout videozáznam vašeho Velkého dne. Bude to vaše jediná živá památka, která Vám po svatbě zůstane. jezdíme celou ČR a ceny přijatelné, koukněte na náš web.
Odpovědět
Profilova fotka
Milá nevěsto, jestli ještě nemáš své vysněné šaty, zkus náš nový Salón Nobless. Jsme v Táboře v ulici Bydlinského a máme opravdu velký výběr ze 200 šatů. Nevěsty k nám často jezdí i kvůli nižším cenám. Většina modelů je nafocená na našem webu, tak si můžeš doma v klidu udělat předvýběr. Fotky nijak neupravujeme a fotíme na "normálních" děvčatech a ženách - žádné modelky vel. 32-34! Moc rádi Tě uvidíme i s Tvým doprovodem a návštěvu Salónu si můžeš naplánovat i na víkend.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?