Jsem tady nová - kacatkokatka

Profilova fotka
Ahoj, jsem Katka a jsem tu nová. Před měsícem jsme se s přítelem zasnoubili a svatbu plánujeme cca na konec července/začátek srpna 2012. Podle mě je spousta času a chtěla jsem začít vše plánovat únor/březen, ale moje maminka se mě snaží přesvědčit, že bych měla začít plánovat už teď. Chtěla bych vědět Váš názor...Svatbu bychom chtěli na zámku Veltrusy, kde budou termíny vědět až v březnu.
Odpovědět
@kacatkokatka Ahoj, za sebe bych řekla že máte částečně pravdu obě. Třeba místo je dobré zajistit dřív, protože chceš žádané období, nemuseli byste později sehnat místo, které by se Vám líbilo. Pokud chcete žádaného fotografa a místo na hostinu, tak to chce taky dřív. Ty ostatní věci se určitě dají zařídit později. :)
Odpovědět
@kacatkokatka my bysme chtěli svatbu v květnu a ještě jsem na nic ani nešáhla, zatím jen koukám co a jak a kde a tak, začínám z toho mít trošku hoňku, ale zatím si říkám že času dost, chci začít aktivně plánovat až tak kolem ledna. Záleží na tom jak moc velkou nebo malou svatbu chcete:-)))
Odpovědět
Profilova fotka
@kacatkokatka my plánujeme svatbu na začátek července a myslím,že už máme vymyšleo a vybráno asi vše, v lednu budeme mít potvrzený termín konečně. Myslím,že teď je akorá tčas začít plánovat,aby sis mohla vybrat,co chceš :-)
Odpovědět
@kacatkokatka Ahojky :) Vitam te na nasich svatebnich strankach kde najdes inspirace na pripravu svatby. Temy ktere potrebujes najdes ve vyhledavaci. Ak by si potrebovala pomoc klidne se mi ozvi do IP :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, děkuji za názory :-) Osobně si myslím, že pokud nebudeme vědět termín na obřad nemá cenu cokoliv zařizovat - samozřejmě, že už mám něco vymyšleno :-D S místem pro hostinu to máme trošku složitější, protože přítel je kuchař a chtěl by si všechno uvařit a připravit sám.....a je to paličák, takže ho nemám šanci přemluvit...takže pokud byste věděly kde se v okolí Veltrusy/Kralupy nad Vltavou dala pronajmout restaurace s kuchyní a nejlépe ještě zahradou dejte vědět :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacatkokatka Ahoj, my mame svatbu v cervnu a uz mame zamluvene misto od rijna a dobre jsme udelali,protoze ted uz maj cely cerven plny. Vizazistku mam uz taky a ted shanim fotografa a saty. To bys podle me mela mit nejdriv a to ostatni staci pozdeji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, vizážistku, kadeřnici i nehtařku a fotografa mám zajištěno :-) problem je v termínu obřadu - ve Veltrusech budou vědět termíny nejdřív únor/březen.....šaty mám zatím vybrané jen po netu, vybírat je půjdu až tak leden. svatbu bychom chtěli konec července/začátek srpna.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?