Jsem tady nová - julinovamartina

Profilova fotka
Nazdar Ženy! :-D Tak i já se konečně budu vdávat, jsem ráda že jsem se dočkala. I když bude naše svatba opravdu velmi skromná, poněvadž nemáme téměř žádné peníze. Bereme se proto, aby naše malá osmiměsíční holčička měla úplnou rodinu, kvůli krásnému datu a hlavně z lásky. ;-) Jsem ze Slušovic (kousek od Zlína) a momentálně se celý můj svět točí kolem dcery Emy. Budu moc ráda za tipy a nápady jak udělat svatbu doslova na koleni a s minimálníma financema. Šaty jsem si už za tisícovku sehnala, závoj mi kamarádka půjčí, kadeřnici mám taky domluvenou za pětikilo i s líčením ,prstýnky jsme si předběžně vybrali do dvou tisíc, obřad nás bude stát také tisíc. A už mi zbývá jenom objevit pro dceru šatičky, kytici, fotografa a nejspíš slavnostní oběd a bude to snad všechno :-)
Odpovědět
Ahoj :) Jaképak jste vybrali datum? Mě přijde, že nic nemůžu stihnout a přepadá mě panika :-D Na šatu jdu 6.2., restauraci domluvit 2.3. (mají zavřeno), máme domluvené cukroví (bude péct babička), oznámení, prstýnky jsou vybrané... a já mám hrůzu na co všechno zapomenu... =-)
Odpovědět
@venduhe Ahoj, koukam, ze se berete 4.5. - my 5.4. :) My mame zarezervovany i zaplaceny zamek (5000), matriku (1000), mam doma saty (2800), zenich ma oblek a kravatu, ale nema kosili :) a oba nemame boty. Zavoj a podvazek... :) Prstynky (9400, jen to lita) si musime nechat zvetsit, tak je budeme mit 15. unora... Kolacky, cukrovi a dort bude pect maminka se segrou, pradlo bude od tchyne pry :-D Zbyva zaplatit zalohu v restauraci a ubytovani pro nas dva, ostatni budou v nasem dome :) a druhy den se pujde na zabavu... Oznameni, kvetiny a tak, to nevime. Rikam si, ze zapomenu na neco, co bude naprosto bezne, ze se dela, a vsichni na me nebo na nas budou koukat, ze jsme nejaci divni :-|
Odpovědět
Ahoj, tak to na tom nejsem zase tak špatně :-D Příští měsíc se to snad taky pohne, matriku máme jen zamluvenou, stačí prý když přijedeme v dubnu osobně a hospodu uvidíme-co sem četla některým to odřekli, kvůli tomu, že se jim naskytla oslava nebo svatba s více lidma (my máme cca 46lidí) - ale bylo to z roku 2009, tak snad se polepšili :-) No my musíme ještě pozvat neoficiálně a zeptat se, kdo bude přespávat a kdo pojede domů, musíme zamluvit i pokoje právě, no ještě je to hodně práce, ale představy už jsou :-) do toho všeho se stěhujeme od února tak je to mazec :-) Ještě ale nemáme tak úplně dořešené místo obřadu.... chtěli jsme to přímo v té restauraci venku, ale co když bude zima :-( takže je náhradní varianta že to může být v muzeu, ale to je zase problém, že to musíme vědět už na začátku března a ne třeba podle počasí ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
@venduhe Ahoj no my se bereme 13.3 :-) Holky, nechtěla bych být ve vaší kůži, poněvadž nás čeká obřad jen ve čtyřech a spousta klasických věcí nám odpadá jaKO jsou třeba pozvánky a tak. Tak jsem klidná ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jediné čeho se děsím, je že má 8.měsíční dcera ten maraton nezvládne, ani šaty pro ni nemám, ale to snad ještě stihnu ;-)
Odpovědět
@julinovamartina Tak to máš super svatbu ve čtyrech, taky jsem vždycky chtěla a nakonec nás bude 46 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@venduhe No to je už úctyhodné číslo :-) Tak to přeju pevné nervy, a hlavně mě pořád na paměti, že je to Váš den, né těch druhých, tak pokud bude mít rodina nějaké připomínky, tak ať ti vlezou víš kam ;-)
Odpovědět
@julinovamartina To já si do ničeho kecat nenechám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vítejte! Věřím, že zde naleznete spoustu užitečných rad a tipů, které Vám pomohou s organizováním svatby. Pokud budete hledat oblíbené originální produkty na Vaši svatbu, určitě Vám mohu být nápomocný. Přeji Vám, ať se vše kolem svatby podaří – hlavně je důležité si svůj velký den užít!
Odpovědět
Profilova fotka
@venduhe Asi už máte vše zajištěné i místo pro svat.hostinu.Já bych vám mohla nabídnout vše v jednom,obřad buď venku nebo uvnitř(v případě špatného nebo chladného počas),svatební hostinu i ubytování.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?