Jsem tady nová - jirulinka

dobrý den, jsem tu na doporučení kamarádky...budu se za pár týdnů vdávat a vůbec si nevím rady ani s výběrem šatů:-) a to jsem myslela, že to zvládnu nejlépe...zkusila jsem jich spoustu a všechny mi sedly obstojně...ale nevím, které vybrat...čekám radu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě ty pravé šaty poznáš. Až si je oblékneš tak si budeš jistá a bude to láska na první pohled. Je jedno jak na ně budou koukat ostatní, hlavní je aby ses ty v nich cítila dobře.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jirulinka Krásný den :-) Nejprve obrovská gratulace k Vaší chystané svatbě :-) S výběrem šatů je to potíž :-) Škála je tak široká, že jeden za chvíli neví které, viďte? :-) Měla jste třeba před samotným zkoušením představu, jaký typ šatů by se Vám líbil? Jestli spíš více zdobené, volánky, krajky apod. nebo čisté hladké? Jaký střih (korzetové, princesové, empírové,...)? Jaký materiál? Atd. Ono ale ani předchozí představa nemusí být vždycky "výhra". Hlavní je, jak se v šatech cítíte. Když jsem si sama vybírala svatební šaty, taky jsem váhala, ale nakonec jsem zvolila ty, z nichž se mi "nechtělo" (líbily se mi + padly + dobře jsem se v nich cítila). Tak asi toto "pravidlo" doporučuji :-) Určitě je také fajn mít s sebou při zkoušení sestru nebo třeba kamarádku, protože Vás vidí zase z jiného úhlu a mohou poradit. Takto "na dálku" je to těžké radit :-) Jinak máte už všechno ke svatbě zařízeno? Přeci jen ji máte už za kratičko :-) Fotografuji totiž svatby, tak kdybyste ještě hledala i fotografa, klidně se na mě obraťte :-) Kontakty na mě jsou na mém profilu. Mějte se pěkně, pevné nervy a mooooooooooooooooc držím palce s výběrem šatiček ;-) Petra
Odpovědět
Profilova fotka
@betikap souhlas :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?