Jsem tady nová - janisha5

Profilova fotka
Ahojky... Jsem Jana z Plzně a vdávat se budu v červenci na Býkově. Řeším právě dilema, kolik lidí pozvat. Je totiž trochu prekérka, když chcete mít na svatbě spíš přátelé než rodinu... Poradíte :)?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, vítám tě. Záleží především na tom, kdo to bude financovat- pokud vy, tak si pozvěte koho chcete. Pokud rodiče, tak bych asi neměla žaludek na to kecat do pozvaných hostů. My jsme platili vše sami (rodiče přispěli kolik chtěli svatebním darem) a pozvali jsme koho jsme chtěli- já jsem vynechala svého strýce s rodinou, protože se nevídáme, manžel zase pozval tchánovu sestřenici a bratrance s celými rodinami, protože se hodně stýkají. Babička ani mamka neměly problém s nepozváním strýce. Ale pokud by to mělo dělat dusno v rodině, tak bych je asi pozvala.
Odpovědět
Ahoj, já si v první fázi sestavení přibližného svatebního stolu nevzpomněla na mamky tetu a její rodinu. Mamka se zeptala, jestli bych jí nepozvala, tak jsem řekla, že když mi mamka přispěje na svatební hostinu, tak klidně ,o)))) A bylo.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Kesso, Děkuji za odpověď. My si to platíme sami, hosté i rodiče přispívají také pomocí daru. Máme takový globální problém. Přítel se s tetami a strýčky vídá se všemi stejně, takže když pozve jednoho, musí pozvat všechny a protože je jich opravdu hodně, bilancujeme mezi počtem 8 a 20 lidí z jeho strany na hostině :D. Já mam zase dva nevlastní bratry s kterými se nevídám a na svatbě je mít nemusím, ale jsou to asi mí nejbližší příbuzní (kromě rodičů)... přesto na hostině budou mí bratranci přes koleno, protože se s nimi vídám hodně. Nevím ale jak se to řeší z etického hlediska, jestli si to mám udělat jak chci, protože sem nevěsta a basta, nebo jestli se ohlížet a na svatbě to přehlížet...
Odpovědět
Profilova fotka
@nevesta2013 A kdy se berete? Já sem se nějak dostala do rauše a už mam skoro všechno vyřešeno 7 měsíců před svatbou :D Ono se to stejně ještě dvacetkrát změní...
Odpovědět
@janisha5 termín máme 29. června 2013 ,o))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?