Jsem tady nová - janina_sun

Profilova fotka
ahoj holky, jsem 3 týdny zasnoubená, tak jsem se zaregistrovala sem, a teď se tu tak porozhlížím. Jsem mile překvapená, kolik je tady zajímavých informací!!! :-) Všem, které to čeká, přeji nádhernou svatbu ;-) Těm, co to mají už za sebou přeji štěstíčko a hlavně "mějte se rádi" :))) Jájí
Odpovědět
Ahoj, já tady nová nejsem, ale nepsala jsem nikdy tady, spíše na modrého koníka... Kdy se berete??
Odpovědět
Profilova fotka
@angels_woman Rozhodli jsme se, že příští rok (jaro, léto), tak jsem tu pro načerpání inspirace :-) Tebe to taky čeká, nebo už máš svůj den "D" za sebou?
Odpovědět
@janina_sun no, mluvili jsme o tom s přítelem. Já jsem bohužel nechtěně odhalila jeho překvapení. 25.3.slavíme výročí 5let a já mu to navrhla a on byl pak smutný, že to měl jako překvapení... To ale nevadí... Tak pokud si to nerozmyslí, tak mě za pár dní požádá o ruku... :-) Ale už jsme mluvili o tom, že bysme svatbu udělali asi 18.8. letos. Tak začínám pomalu shánět info, ale oficiálně o tom nebluvím, páč to ještě není jisté hihi :-)
Odpovědět
@janina_sun a ty jsi z prahy?? nebo kde to plánujete??
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je krásné, držím palce :) hezky to oslavíte a pak se budete soustředit na přípravy :-) Já jsem žila 7 let v Praze, ale loni v květnu jsem se přestěhovala na jih Čech (Tábor), odkud pocházím. Takže brát se budeme určitě někde tady u nás...a tento víkend jsme se rozhodli, že to uskutečníme příští rok (jaro, léto). Konkrétní datum zatím nemáme a představu o celém dni si teprve dáváme dohromady.
Odpovědět
@janina_sun mi povídej, vůbec netuším co mám teď dělat...zatím čekám až se Tomík vyjádří a pak ty přípravy rozjedem spolu... Moc se na to těším...kamarádky jsou nadšené, každá přidá nějakou svoji radu, je to fajn.. Máte nějaké děti už??
Odpovědět
@janina_sun Ahoj, gratuluju k zasnoubení! :-) Připoj se k nám na diskusi Svatba 2012, tady máš na ni odkaz :-) http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s...
Odpovědět
Profilova fotka
@angels_woman Nene, děti ještě nemáme. Ale už se těšíme, až s námi poroste bříško a pak se budeme radovat z miminka:) je pravda, že spousta lidí pomůže, poradí...já dokonce zjistila, že Michalův (přítel) kamarád dělá svatební oznámení, jeho maminka zase dorty a výslužky...takže ono to nakonec nebude tak těžký, jak jsem se bála :)) a taky mám šikovnou kamarádku, která mi se svatbou a organizací pomůže, takže jsem tak nějak víc v klidu :)) A už máte aspoň představu, jestli chcete zámek, kostel, radnici, zahradu...? :) Ono je všude spousta fotek, nápadů...jen vybrat, viď? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@punk jeee, moc děkuji za odkaz :)) už tam za váma vyrážím!!!! :-)
Odpovědět
@janina_sun Nemáš zač, i když dnes je nějak mrtvo! :) Ale budeme rádi, když nám tam napíšeš a třeba jak jste se seznámili, zasnoubili a tak :) Jinak se tam neboj požádat o radu, budeme-li vědět, odpovíme :)
Odpovědět
Profilova fotka
@punk No je to prima!!! právě jsem přelouskala první stránku diskuze :) Určitě taky ráda přispěju. Teď letím z práce domů, tak večer si zase počtu, abych byla trochu v obraze a snad se co nejdřív dostanu na konec, abych mohla připsat pár řádek!! Moc dííííky a těsím se na písmenkování :-)
Odpovědět
@janina_sun I já (resp. my) :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@janina_sun ahoj, vitaj na nasej stranke :-) pozeram, ze baby ta uz informovali aj odkazali na spravnu temu, tak vela zdaru pri pripravach zelam! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@domika007 Moc děkuji Domiko :-) Těsím se, až se tu víc zabydlím. Jsem plná nadšení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Janíku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, tady je to paráda, máš tu trašně moc informací, inspiraci a můžeš se tu o všem podělit a nidko ti nebude závidět :-) tady se mi moc líbí :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?