Jsem tady nová - janez

Ahojky, jsem se konečně rozhoupala a přihlásila se. A to jsem vždycky prohlašovala, že se nikdy do takovych bláznivin kolem svatby nezapojím a nezaregistruju a už jsem tady.Už mě z toho chytá panika, termín máme 3.9. 2011.Šaty jsem si nechala šít přes internet, tak ted s napětím čekám kdy dorazí a zda mi vubec budou sedet.
Odpovědět
@janez Ahojky vitem te na nasich strankach kde najdes inspirace i rady. Ja mam taky termin v zari a taky cekam na saty kdy dorazi a nevim ci bude sedet ale uz mi psali ze ich poslali :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, mám to se šaty v plánu podobně, ale ještě fůůru času, takže držím palečky aby seděli a vše klaplo tak jak má a šaty byly skvělé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janez Jé, my máme úplně stejné datum! :-) A kde to máte?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj Holky, svatbu jsem měla v září na zámku v Chlumci nad Cidlinou:) Píšu svoje zkušenosti s šaty přes internet. Šaty došly po velkých nervech ani ne týden před svatbou a i přes oje přání aby neměly vlečku tak ji měly dlouhou jak cert že v tom nešlo udělat ani krok. Tak sem paní volala, že to nebylo tak domluvené a že si je mám dát někde upravit..Tak jeste nevy shanet svadlenu.Nikde to nehchtěli udelat, že přece jen byly sité na spešl stroji.Navíc byly pomačkané no hruza. Tak hned druhy den putovaly zpat.Nastesti penize i s postovnem byly poslány .No a saty jsem si pujcila ty same co sem chtela sice za 7500, ale se vsim vsudy.Byla sem v nich cely den, super. TAk zalezí asi na typu satu co si vyberete a na stesti...:)A svatba byla super i kdyz ženich doma zapomnel mesic vybiranou hudbu......:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?