Jsem tady nová - ivetkkaa

Ahoj , jmenuji se Iveta , jsem z Ostravy. Mám za sebou čerstvé zasnoubení :-) svatbu plánujeme na přišti rok, nejlépe tak na podzím(záři, říjen) i když v zimě by to nemuselo být taky špatné někde na horách :-) S přítelem jsme už delší dobu , máme 3letého kluka ,tak konečně můžeme začít plánovat svatbu ..... O stránkách bereme se jsem se dozvěděla z jiných diskuzi a jsem za to ráda, je tady opravdu snad všechno , vzhledem k tomu , že nemáme vůbec nic čeho se chytit :-) Zatím je naše představa o svatbě někde venku s obřadem, snad něco najdeme pěkného a ještě tak zařidit pěkne počasi :-) Rok je docela dost dlouhá doba na plánovani .......
Odpovědět
Profilova fotka
Mile vítám. Podzim je krásná doba, počasí bývá příznivé, určitě je větší šance si svatbu i obřad venku užít. V létě bývají svatby dle mého názoru, jak na běžícím páse :-) Spoustu inspirace o snubních prstýncích také najdete na mém webu. Přeji pohádkovou svatbu Vašich snů a krásný společný život :-)
Odpovědět
děkuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
@ivetkkaa Držím palečky ať se ti svatba povede podle tvých představ.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivetkkaa Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte. Také nás najdete i na FB.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?