Jsem tady nová - ipetula

Ahoj, chceme se se "snoubencem :-)" brát někdy v létě nebo na podzim 2013. Hledáme inspiraci a rady na internetu hlavně proto, že jsme teď oba na rok mimo ČR a tak bude celý plánování asi dost náročný ;-) Chtěli bychom pozvat hodně lidí, a hledáme pěkné místo v okolí Prahy/Středních Čech. Budu moc ráda ze nějaké tipy...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky.. Me se moc libila Basta Uzice.. je to 9km za Prahou a je to tam moc krasny a da se tam i prespat. My budeme mit obrad ve Vrtbovske zahrade.. fotky vypadaji krasne a vetsina lidi o tom rika moc hezke veci..My zijeme v zahranici a nemeli jsme cas si to prohlidnout a potrebovali jsme rychle vybrat misto nez nam nekdo vyfoukne misto na matrice. :-D Take jsme uvazovali o Vinicnim altanu v Grebovce.. je to tam krasne a levne, ale je to venku, takze docela zima..a navic matrika na Praze 2 neni moc napomocna.. Jinak dal jeste Dobris, Kostelec nad cernymi lesy a Trojsky zamek. Jo a jeste Chateau hotel sv. Havel v Krci. My tam budemem mit obed a party, ale delaji tam i obradu a je to tam fakt krasny. :-) Doufam, ze jsem byla napomocna.. ;-)
Odpovědět
Vítám tě a přeji ti, aby jsi si užila přípravy na svatbu....je to jedinečné. Určitě tady najdeš spoustu rad a inspiraci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?