Jsem tady nová - horvathova3

Ahojky :-) jsem tady nová, celý dnešní den jsem se koukala na bereme se. Večer jsem si řekla, že se musím zaregistrovat :-D .Když jsem viděla co si nevěsty vyrábějí doma a vypadá to tak krásně, řekla jsem si, že nebudu objednávat předražené oznámeni, jmenovky.. ale raději si to vyrobím sama. Svatbu plánujeme na září v Karlových Varech. Doufám, že do září tu najdu mnoho užitečných informací a nápadů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@horvathova3 Ahoj, vítej mezi námi. Určitě tu najdeš spoustu inspirace a skvělých nápadů a přípravu svatby si budeš krásně užívat:-) Máš spoustu času, takže s výrobou svatebních věciček si můžeš krásně pohrát:-)
Odpovědět
Taky si myslim :) už mám nakoupené papíry, děrovačky, mašle na svatební oznámení :-D Akorát pořád řeším barvu stolu na oběd :)
Odpovědět
Profilova fotka
@horvathova3 Tak barva výzdoby stolu se většinou nese spolu s "barvou svatby" - tzn. většinou se nevěsty snaží ladit vše do stejné barvy - nebo kombinaci 2 (max 3 barev). Mně se líbí víc kombinace 2, je to i praktičtější, když se ti něco nepodaří v té jedné barvě sehnat, můžeš to sehnat v té druhé. My měli žluto-oranžovou.
Odpovědět
já přemýšlím pořád nad : švestková+malinová+stříbrné doplňky (kamínky, svíčky, ubrousky) A nebo tyrkysově modrá+ tmavě hnědá + zase stříbrné doplňky... :( Nevím pořád a barvy se dají sehnat dobre :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?