Jsem tady nová - gia_

Profilova fotka
Ahoj,tuto stránku mi doporučila má kamarádka :-D . Tak tedy ať začnu s představováním,jmenuju se Zuzka je mi 23 let.S přítelem (David,26) jsme spolu 6 let.v Roce 2009 se nám narodila Andrejka a momentálně čekáme že se za náma v září podívá Tomášek.Aby sme se podepisovali všichni společným jménem sme se rozhodli pro svatbu.O ruku sem byla požádána 1.5.2011 pod rozkvetlou třešní.A svatbu plánujeme na rok 2011.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahojky, vítej mezi námi :-) já ti taky klidně můžu doporučit nějaké stránky, tak mi pak napiš do ip, kdybys měla zájem:-) papa
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky vítej tady...nevěst je tady spousta. Jinak jaké jste vybrali datum? Já mám doma taky Davida a termín máme 26.11.2011 :-) Přeji ti krásné plánování :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gabinka1 @sarriku Ahoj,děkuju za tipy určitě se podívám..;) @petrajavor Ahoj,děkuju.Datum máme předběžné ale vidíme to na 7.7.2012 ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gia_ krásné datum,tak to zkus tuhle diskuzi http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gia_ ahojky, a plánujete tedy svatbu na rok 2011 nebo 2012? v úvodním příspěvku máš 2011 a v dalším 7.7.2012 :) Jinak doporučuji diskuzi jako Péťa :)
Odpovědět
Profilova fotka
@janina_sun jéé tak to se omlouvám svatbu plánujeme na 2012,překlepla sem se :-N to ten notebook,bez čísel :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@gia_ Nevadí, já jsem Ti právě chtěla doporučit nějakou diskuzi a nevěděla jsem, kam Tě nasměrovat :) ale teď už jsi u nás správně, v plánování 2012 x-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?