Jsem tady nová - gershy

Ahoj, na tyto stránky chodím už dlouho, ale tohoto představování jsem si všimla teprve včera. Byla jsem požádána o ruku na vánoce 2012 a jak se říká do roka a do dne tak to nám bohužel nevyjde..snad nám to nepřinese smůlu.....Svatbu plánujeme v květnu 2014 v Prostějově. Vzhledem k tomu, že nejsem z Prostějova, momentálně bydlíme v Lipníku nad Bečvou, a tady v Prostějově stavíme domeček, tak bych chtěla poprosit jestli by se mi mohli ozvat nějaké holčiny z Prostějova na pokec nejenom o svatbě, ale tak nějak bych ráda poznala zdejší lidi.Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@gershy Vítám tě tu za nás profesionály a věřím, že se ti tu dostane spousty rad, tipů a taky ten zmiňovaný pokec ;-) Tak držím palce, ať vše výjde podle představ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gershy Dobrý den, tak tedy Vám gratuluji k zásnubám a ať vše naplánujete dle Vašich představ. Hlavně sluníčko aby bylo a nepršelo... Já Vám mohu nabídnout videozáznam vašeho Velkého dne. Bude to vaše jediná živá památka, která Vám po svatbě zůstane. jezdíme celou ČR a ceny přijatelné, koukněte na náš web.
Odpovědět
Profilova fotka
mohu také zajistit i fotografa a přijet jedním autem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?