Jsem tady nová - fasqw

Ahoj všem ... "Ježíšek" mě opravdu překvapil a na stromečku mi nechal zavěšený nádherný prstýnek ;-) No a jelikož platí do roka a do dne a já svatbu v zimě nechci, je čas začít s přípravama... Moc se mi líbí tyto stránky a upřímně doufám, že tu najdu inspiraci ... Všem přeji hodně štěstí do dalších let s vaším "princem" ;-) Katka
Odpovědět
Profilova fotka
@fasqw Ahoj Káťo, vítám tě mezi námi a gratuluji k zasnoubení. Na kdy svatbu plánujete?
Odpovědět
Ještě nemáme konkrétní termín, ale vypadá to, že to bude někdy v půlce září ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@fasqw Dobrý den, rádi Vám se svatbou pomůžeme.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podle našich zkušeností v září bývá počasí mnohdy lepší než v červenci. :-) Třeba Vás budeme inspirovat i pro další plánování.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vítejte! Věřím, že zde naleznete spoustu užitečných rad a tipů, které Vám pomohou s plánováním svatby. Pokud budete hledat oblíbené originální produkty na Vaši svatbu, určitě Vám mohu být nápomocný. Přeji Vám, ať se vše kolem svatby podaří – hlavně je důležité si svůj velký den užít!
Odpovědět
Profilova fotka
@fasqw Dobrý den, vítejte. A prvně gratulace :-) Budete-li hledat fotografa, mohu Vám nabídnout své fotoslužby. :-) Fotografuji po celé ČR. Pokud byste měla zájem, můžete se na některé moje práce podívat na můj profil zde nebo na facebooku a na mých webových stránkách. Neváhejte mě zkontaktovat :-) Mějte se pěkně, Petra
Odpovědět
Profilova fotka
@fasqw Dobrý den - gratuluji k zasnoubení! :) Rád bych Vám nabídl své fotografické služby - funguji po celé ČR. Pokud máte zájem, podívejte se na odkaz na můj web s galerií nejlepších svatebních snímků z loňského roku. Odkaz na web naleznete pod tímto textem. ;-) Ceník Vám případně velmi rád zašlu na vyžádání. S pozdravem a přáním úspěšného plánování svatby, Honza J.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?