Jsem tady nová - efkaf

Ahoj, jsme tu nová, chtěla bych poradit s přípravami na svatbu, ale začínám mít pocit že jsem ve skluzu když máme termín 1.6 2013 a zatím máme místo konnání a seznam hostů. Asi začnu být nervózní. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@efkaf Ahoj, neboj, máš ještě dost času na to, abys vše bez stresu zvládla. Chce to ale už se do toho (alespoň do několika podstatných věcí k zaření) pustit. Termín už máte potvzený na matrice? Klidně se ptej, na co chceš:-) Asi bych začala shánět fotografa, kameramana, poohlížet se po šatech a prstýnkách. Potom bych popřemýšlela o dortu, kytici, výzdobě a dalších záležitostech. Místo konání máte domluvené i na hostinu?
Odpovědět
Termín už je rezervovaný. Restarurace pro oběd a následné místo pro raut je též domluvené. Fotograf je vyřízený, šaty už mám vybrané ale pořád mám pocit že se tomu moc nevěnuji. Pro mě ja to zatím daleko. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@efkaf Tak spoustu důležitých věcí už máš:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@efkaf : Dobrý den, rádi Vám se svatbou pomůžeme, DJ, párty stany, svatební potahy na židle, atd., ale máte pravdu, termín 1.6. je každoročně hodně preferovaný a hlavně se konají i jiné akce. Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
@efkaf Podle toho, co píšete, toho máte zajištěno docela dost, takže netřeba mít obavy. ;-) Zkuste si sepsat seznam dodavatelů, které budete potřebovat (cukrářka, kameraman, floristka, oznámení, ad...) a poté postupně všechny vybírejte a oslovujte. Beremese Vám může sloužit jako zdroj informací. Krom toho, co tu bylo již zmíněno, je také třeba začít řešit svatební oznámení a tedy i počet hostů - to budete muset posílat nějakou dobu před svatbou. Držíme palce!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?