Jsem tady nová - barulina90

Profilova fotka
Ahojte všichni, tak už sem se tady taky konečně zaregistrovala :-) na stránky už koukám nějakou dobu, ale už jsem si dali i termín, tak začínají přípravy :-D . Tyhle stránky jsou vážně super a už sem díky nim zjistila jak na výrobu vlastních oznámení a co nevidět začnu :-) představu už mám tak snad to vyjde. :-D Rozhodně tady čerpám hodně inspirace, což je super a všem co tady sdílí, dávají inspiraci, nápady a rady patří ohromné díky. Jinak sem se ještě chtěla zeptat, sháním mašli nebo něco na "krk" naší fence a pejskovi, kteří na svatbě rozhodně chybět nebudou, nevíte kde něco takového prodávají?
Odpovědět
Profilova fotka
@barulina90 tak vítej mezi nevěsty a hodně štěstí k tvoření tvých nápadů:-)
Odpovědět
Ahoj nevím kde se to dá koupit, ale zkus kouknout na odkaz a vyrobit :) http://www.youtube.com/watch?v=8QOD66...
Odpovědět
Profilova fotka
@leriena moc děkuju, snad to půjde všechno hladce :-D @sarunka003 tenhle odkaz už sem viděla, budu tak vyrábět mašle na výzdobu a tu "mašli" pro psa už sem taky sehnala, jedna slečna jí tady měla na fotce tak mi poslala odkaz :-) je to přesně to co sem chtěla a je to na w.collars.cz , ale i tak děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barulina90 Gratuluji k termínu. Tady těch nápadů je nepřeberné množství. Pokud budete uvažovat i svatební cestě někam dál jsem k dispozici.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Vítáme Vás, kdyby jste hledali kameraman na svatbu, dejte vědět ! Jezdím po celé ČR a ceny mám přijatelné !
Odpovědět
Dobrý den, gratuluji :-) Kdyby jste potřebovala svatební dekoraci nebo dárečky pro hosty, neváhejte a obraťte se na nás. Přeji pěkný den. Markéta
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?