Jsem tady nová - alushka77

Profilova fotka
Ahoj holky, našla jsem tenhle server a jelikož se budu v srpnu vdávat, tak jsem se tu zaregistrovala :-) . Doufám, že tu najdu nějaký rady a tipy na svatbu. Můžete mi jen napsat, jak to tady chodí? Děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alushka77 ahojky, vítám tě, já tady brouzdám už dlouho i před zasnoubením, protože se tu dá najít a zjistit hodně zajímavých informací a troufám si říct že i víc než je v nějakých knižních pruvodcích které jsem si prohlížela. Určitě se rychle naučíš, mužeš si tu dělat fotoblogy co tě zaujalo, když budeš prohlížet alba a bude se ti něco líbit tak si to mužeš přidat do kolekce a tak sbírat nápady a inspiraci i z diskusí co tu jsou. Taky mě pomáhá i plánovač, akorát jsem si ho upravila po svém a přidala/vymazala co kdy chci dělat. A taky bazárek, kde se daj koupit leckdy super věcičky za slušnou cenu. tak veselé beremkování :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuju za informace:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alushka77 Ahojky, vítej... vidím, že máš stejný termín :-) jestli chceš, doporučila bych diskusi: společný termín a místo - svatba 27.8.2011 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alushka77 ahoj, vitaj na nasej stranke :-) na zaciatok skus pozriet do tejto temy : http://www.beremese.cz/diskuse/tema/-...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, moc děkuju, určitě tam nakouknu :-) @morwenna
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?