Jsem tady nová - 220314

Profilova fotka
Ahoj, jmenuji se Lenka a můj budoucí manžel se jmenuje Václav. Tyto stránky jsem objevila náhodou a přišly mi báječné. Nejsme sice prvňáčci a dohromady nám je v součtu 100 let ale záleží nám na obřadu stejně tak, jako kdyby to bylo poprvé. Jsme spolu už 9 let .Krátce po tom, co jsme se poznali jsem poprvé odpověděla ano na otázku vezmeš se mne. Přijala jsem zásnubní prstýnek a užila si romantickou večeři jako princezna. Život je tak rychlý a já se odhodlala udělat ten odvážný krok konečně splnit svůj slib (bohužel uplynulo zbytečně pár let) a tak se stalo, že termín a místo našeho obřadu už známe. Bude to 22. března 2014 na Staroměstské radnici. Místo jsem zvolila z nostalgických důvodů, brali se tam moje rodiče. ;-) Pokud mi čas dovolí budu čerpat z Vašich inspirací, protože můj 1. sňatek byl v úplně jiné době. V tomhle jsme nezkušení a budu moc ráda když mi pomůžete. Děkuji "Jasy" za podporu - dodala mi odvahu vstoupit mezi Vás a ukázala cestu a k tomu přidala pár rad. Báječná ženská.
Odpovědět
Profilova fotka
Gratuluji k zasnoubení :-) a přeji klidné a radostné plánování svatby.
Odpovědět
Profilova fotka
@220314 Dobrý den, věřím že zde najdete dostatek inspirace. Jsou zde krásné věci a šikovní lidé. Pokud by jste chtěla po svatbě na svatební cestu budu ráda pokud se na mne obrátíte. Přeji příjemný den.
Odpovědět
Profilova fotka
@220314 Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte. Také nás najdete i na FB.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud uvažujete i o hudební produkci, rád se nabídnu. Pro všechny případné dotazy jsem zcela k dispozici. Krásný nový rok 2014. Radim
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji příjemný den, inspiraci můžete čerpat ve svatebním magazínu Marriage Guide - je zdarma v online podobě na našem webu. inspirativní čtení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, gratuluji k zasnoubení a přeji Vám příjemné užití stavebních příprav. V našem eshopu nabízíme mnoho stavebního zboží,mrkněte.
Odpovědět
Profilova fotka
Předně gratuluji k tak velkému kroku a rád bych Vám tímto nabídl své služby svatebního fotografa. Pokud Vám bude líbit má tvorba, není nic jednoduššího než si mne zabookovat. Ostatní detaily si můžeme napsat nebo zavolat, Mějte se krásně a mnoho zdaru při výběru.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, přidávám se ke gratulantům! Pokud by jste měli zájem se na svatbu nechat dopravit luxusním veteránem, neváhejte nahlédnout do naší nabídky. Jedná se nejenom o krásný zážitek, ale i o krásné fotky. Přeji s plánováním hodně úspěchů a ještě jednou gratuluji! ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?