Kšandy a motýlek - obchod v Praze s velkým výběrem.

Hledáme, kde pořídit pro ženicha tyto doplňky na večer - máte někde dobrou zkušenost? Velký výběr, odvážné barvy, vzory, případně dobrá cena? Sem s nápady :-)
Odpovědět
Koukali jsme třeba v Bandi, ale představujeme si ještě větší výběr :)
Odpovědět
Zkuste navštívit Pánskou pasáž v Praze a obchod Le Premier: http://www.panskapasaz.cz/obchody/le-...
Odpovědět
Děkuju, Le Premier znám, ale hledám levnější :)
Odpovědět
Zkuste značku Avantgard, velký výběr barev, motýlky, kšandy... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja nakupuju pres ebay - ruzove krasne ksandy za cca 200 kc, ted jeste doobednam motylka :-)
Odpovědět
nemáte vážně nikdo tip přímo na kamenný obchod? A konkrétní, ne značku kterou budu muset oběhat v deseti? Tolik jsem vás tu viděla, že taky sháníte, holky! :)
Odpovědět
neexistuje. motýlky se zas tak moc nenosí, běžné obchody je nemají, Bandi má na tebe malý výběr a Le Premier, kde je výběr větší, je drahý. Něco málo má Lewin, ale spíš na objednávku, takže taky nic. pro motýlky které se zde běžně objevují můžete zkusit zajít k vietnamci nebo do nějakého svatebního salonu
Odpovědět
Doporučovala jsem vám Le Premier, můžete zkusit ještě naproti obchod Hedva, motýlky mají, snad i kšandy. Je to doplněk na plno let, snad můžete ženichovi také dopřát něco kvalitního.
Odpovědět
Profilova fotka
My mame cerny motylek z Avantgardu a barevny z bubibubi ties. Je to sice e-shop, ale maji super veci.
Odpovědět
@linie_praha Myslíte si, že sarkastické poznámky jako "snad můžete ženichovi dopřát něco kvalitního" vám dělají hezký obrázek? ;) Nemusíte mít strach, ženich už je velmi kvalitně oblečený na obřad a den ( VanGraaf, svatební doplňky Bandi) i večer (VanGraaf), tohhle co hledám jsou drobné doplňky na večer, proto se nám za ně nechce dávat 1700 šle + 700 motýlek. A upřímně jsem ráda hlavně za tipy nevěst, co řešily podobný problém, nikoliv prezentujících se profesionálů.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?