Tmavě modré boty na svatbu kde sehnat, zn. Pohodlné

Prosím poraďte, kde maji pekne svatebni botky, nebo nabídnete tmavě modré svatební botky vel 37 nebo 38,ne s jehlovym podpadkem. Díky :-)
Odpovědět
@barry111 Dobrý den u nás si ty své můžete vyskládat podle sebe - tedy i barvy, i podpatky (tvar + výška), navíc taky upravit patu, špičky, způsob zapínání, zdobení, barvu podrážky a nitra i případné pohodlnější úpravy. Pro zpracování návrhu vizualizace s úpravou podle Vašeho přání - požádejte o vizualizaci na naší stránce - rubrika "Boty vizualizace". Nebo pošlete na náš e-mail - obrázek bot, které se Vám líbí, a Vaše požadavky na úpravu (třeba barva a podpatky) a náš team Vám zpracuje návrhy v rámci našich možností realizace. V případě jakýchkoli dotazů se na nás neváhejte obrátit - jsme zde pro Vás. Přikladáme obrázky bot v tmavě modré - již odeslané klientkám a přejeme krásné svatební přípravy...
Odpovědět
děkuji, už jsem u vás boty poptala, čekám na zaslání nabídky. Děkuji :-) @botyobuvpopelka
Odpovědět
Profilova fotka
doporučuji s.Oliver, tmavě modré lakované. Nosím je v práci a jsem v nich celý den. Jsou neskutečně pohodlné (cena asi 1400 Kč), podpatek není klasická úzká jehla, takže jsou i stabilní, mají platformu asi 1cm. Mají je třeba v Humanicu (http://www.humanic.net/cz/Damska/Obuv...) ale v reálu jsou víc modré, než na fotkách :)
Odpovědět
děkuji za tip, vypadají dobře @wiki85
Odpovědět
Profilova fotka
@barry111 lodicky se vyskytuji prubezne vsude, zkus zara nebo M&S. ja je mela z nejakeho obchodu s doplnky, ale nemuzu si vybavit nazev.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, ve velikosti 38 máme tento vzor za 990,- Kč
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
witt, taky jsem ted objednala, sice jiné, ale mají širokou škálu barev a materiálu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?