Svatební šaty ivory a k nim krémové boty

Profilova fotka
Ahoj holky, šaty mám ivory a chci si k nim koupit nějaké krémové botky, bílé rozhodně ne...ale krémových barev je taky spousta jak se trefit k šatům které ještě nemám doma??? Co vy na to?
Odpovědět
Profilova fotka
@berev no mé boty pod šatami není vidno, ale udělala jsem to tak, že k šatům jsem přinesla ženichovou košili, to jsem odfotila vedle sebe a pokud se hodili, tak jsem věděla, že když vezmu košili do obchodu s botama, tak pokud se to k ni hodi je to ok. Nebo stači si to vyfotit a mužeš pak v obchodě srovnavat. Mně to tak stačilo. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lllcy jj dobrý nápad, my zatím košili pro ženicha nemáme takže o to je to složitější :-)) to taky nevím jak budu ladit košili k šatům :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@berev prostě jsem řekla, že mám barvu šatu ivory a že pokud nebude sedět odstín, tak ji mohu vyměnit. To bylo domluveno, pak jsem šla do salonu, přirovnala to k šatům a bylo to ok. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@berev na odstínu botek už tak nezáleží, já měla k ivory šatům botky zlatý satén potažený krémovou krajkou a vypadalo to krásně :-) Co se týče košile tak to jsme koupili v bandi vamos tak ta byla moc "žlutá" a pak jsme sehnali krémovou v obchodě Košile a ta už seděla barevně akorát.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem to udělala jen odhadem. Boty jsem koupila na netu, takže jsem se prostě snažila jen o to, aby ta ivory na obrázku nebyla moc tmavá (ale dneska je většina bot opravdu světlounká) - mám totiž šaty ve světlé ivory, je to skoro bílá. Možná tam bude drobný rozdíl, ale nemyslím, že by byl znatelný. Jinak přítel bude mít košili určitě bílou, v tomhle ladit nebudeme. Nám se krémové košile ani moc nelíbí, do černého obleku
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?