Svatební obuv velikosti 41 (Olomouc, Ostrava, Praha)

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, sháním bílou svatební obuv velikost 41 (někdy i 42) za rozumnou cenu. Máte nějaké tipy? Mé představy viz obrázky. Chtěla bych mít uzavřenou špičku a pevnou patu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám stejnou velikost a boty jsem taky ještě neshnala :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tyto svatební botky máme i ve velikosti 41, na podpatku 2,5 cm, 5 cm a 7 cm. Cena je 1140,-Kč, střevíčky zdobené perličkami 1250,-Kč. Vyzkoušet si můžete i jiné u nás v salonu v Praze :-)
Odpovědět
Ahoj holky, já koupila v prodejně John Garfield v obchodním domě LASO v centru Ostravy - velikost 41 - cena 790 Kč, mají ale 8 cm vysoký podpatek. Uzavřená špička, kolem kotníku pásek. Fotky nic moc, ale pro představu snad budou stačit...:-) Jelikož na podpatcích nechodím vůbec - už teď trénují ladnou chůzi:-)
Odpovědět
Opakuji si, ale doporučuji Obuv Popelka (najdeš tady), domluv si schůzku a proberte co si přeješ (pevná pata, atd.), vytvoříš si botičky podle svých představ (nejen vzhled, ale i barva, podpatek, kamínky, přesky, zapínání, atd.), hned Ti řeknou cenu, dostaneš obrázek a zrhuba za 3 týdny máš botičky, jaké nikde jinde neseženeš, pohodlné... cena běžná. Budeš nadšená. (jako já :-))
Odpovědět
Ahoj dneska jsem byla v Polském Těšíně na tržnici a bílých svatebních botiček s 3-5 cm podpatkem za 450 Kč tam mají fakt dost. Jak přímo na tržnici tak i v obchodech (tady je cena kolem 600 a je zde větší výběr).
Odpovědět
Profilova fotka
@zaba_zaba @tynka26 Mám stejnou velikost. Boty třeba v Deichmannu mi jsou normálně v 41 (mimo balerínek tedy), ale svatební boty mi jsou v 41 a pokud dělají ve 42, tak i ve 42. Sedí mi pouze nízké boty (1 cm podpatek) od firmy Peccini, ale tak nízký jsem mít nechtěla. Takže nakonec jsem si koupila právě v tom Deichmannu páskové botičky. Jinak další možností je nechat si ušít boty na míru, ale stejně je potřeba si předem vyzkoušet velikost atd. Protože jak jednou budou ušité, už je vrátit nemůžete :)
Odpovědět
@koordinaceluci @tynka26 @zaba_zaba určitě máte přehled, no u nás pokud boty nesednou, i v případě, že jsou přesně na míru - lze je vrátit a pak je ve výrobě nechat do-upravit podle požadavek klientky, nebo nechat vyrobit úplně nové bez dalších nákladů pro klientku. Jediný co nejde v případě bot šitých přesně na míru včetně obvodů je zrušit objednávku. No pokud jsou to boty šité podle délky chodidel - což děláme klasicky u všech bot je tady i tahle možnost. Boty na zakázku, tedy podle úprav svolených jednotlivými klienty, necháváme šít již od velikosti 33 do velikosti 44.
Odpovědět
Profilova fotka
@zaba_zaba hned ty první botičky co se Vám líbí mám v salonu v krémové barvě. Objednat se dají v i v bílé barvě a cena je 1000,-. Takže pokud jste ještě nenašla ty pravé tak se zastavte.
Odpovědět
Profilova fotka
@vrastilovapetra Děkuji, určitě se zastavím.
Odpovědět
Ahoj jsem z Prostějova, ale pracuju v Praze a přeze vše jsem botičky koupila, co jsou zde výše vyfocené s perličkami ve svatebním salonu v PV za 950.- Kč a úplně bez problémů.
Odpovědět
Profilova fotka
@cat35 Ahoj, jaké boty jsi měla na mysli a kde jsi je koupila?
Odpovědět
Ahoj, myslela jsem tyhle. Svatební salón Marylin je v PV na náměstí v Atriu. Já se vdávám 13.7. a beru si jen na obřad, takže kdyby se stalo, že byste měla zájem, klidně je i pošlu dál. Každopádně v salónu jsou milý a úžasní...nic není problém. Katka
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@cat35 Díky jsi, hodná ale já mám svatbu 6.7.2013. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zaba-zaba Dobrý den, tyto boty z perličkami i střevíčky z Vaší fotografie s uzlem si můžete vyzkoušet a koupit u nás v salonu Bereniké v Praze 5. Budete-li mít zájem, ráda Vám sdělím bližší informace :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Hezký den, prodáváme svatební obuv velikosti 35 - 42. Výběr veškerých modelů svatebních bot vč. jednotlivých cen naleznete zde: http://www.zuzanashop.cz/cs/7-obuv Pro představu přikládám pár fotografií svatební obuvi, kterou máme ve velikostech 40 - 41 (ale celý výběr sortimentu viz uvedený odkaz)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?