Svatební boty na českém trhu. Také máte problém sehnat?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, také máte problém sehnat opravdu hezké a kvalitní svatební botičky?
Odpovědět
Profilova fotka
No já jsem to vyřešila a pořídila botičky přes ebay...a jsem spokojená... tady jsem taky nemohla moc objevit, co jsem chtěla... a prý botky udělají i dle obrázku....
Odpovědět
Profilova fotka
ne, vietnamci to jistili:-)
Odpovědět
Profilova fotka
:) jo vietnamci:) Já sháním něco co bude fakt pěkné, na čem bude vidět, že je to kvalitní bota a v čem si nevyhuntuju nohu během celého dne...:)
Odpovědět
Já měla nakonec boty od vietnamců abyla jsem nadmíru spokojená... Stejně se všechny boty vyrábějí v číně a když ne včíně tak je dělaj čínani:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je, fakt že jsem za svatební boty dala 1900,-, ale jsou kvalitní a pohodlné. Koupila jsem je přímo ve svatebním salonu.
Odpovědět
Profilova fotka
já jsemsi také přídila za 1990,-- ze střevíce a více, ale i tak je na té botě vidět, že to není ono... koukala jsem na servery v USA a to je nádhera.
Odpovědět
Profilova fotka
Já to teda tak neřeším - brala jsem hlavně boty, které využiju i na normální nošení, musely mít podpatek, který není vysoký a hlavně, aby byly kožené (moje nožičky jiné nesnesou - tedy kromě tenisek). Takže jsem nakonec koupila jedny v Tamarisu a pak je budu nosit až půjdeme s kamarády třeba na taneček někam do klubíku. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
i když normálně zastávám názor, že na botách se moc šetřit nemá, tak já si koupila na svatbu boty za 299 korun, hezké bílé lodičky, pár kamínků na ozdobu. A nakonec jsem byla fakt ráda, že jsem za ně nedala tisíce. Nebyly skoro vůbec vidět, takže i kdyby byly super zdobené, tak je to jedno a hlavně při tancování mi je pošlapali a jsou v podstatě na vyhození... Tak zvažte, zda se taková investice vyplatí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si kupovala botky v Humanicu za 299 Kč. Jsou tedy světlounce růžové, ale přesně takové, jaké jsem chtěla. Ty stejné, jen v béžové, měli za 1 000 Kč. Už jsem je použila jednou a teď v sobotu si s nima vyšlápnu na svojí svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsem mela boty na svatbu od "tamanu" za 200Kc a spokojenost :-D jinak na ebay je ohromny vyber, v CR skoro nic nemaji :-(
Odpovědět
Tak já mám z Deichmanna ve slevě za 399,- (jsou v albu) a jsem náramně spokojená :-)
Odpovědět
ja koupila svetle bezove botky k sampan satum u Bati( asi 1600 mam je v albu). Padly mi do oka, hlavne ze se budou dat nosit i potom, zadne kaminky a koralky, ktere uz bych si pak nevzala.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, já jsem taky dlouho nemohla nic sehnat, měla jsem určitou představu a nic se jí na našem trhu nepodobalo. Pak jsem úplně náhodou našla jedny botky v obuvi KCS. Byly přesně podle mých představ. Stály sice 2100,- ale stály za to. Hlavně je využívám i po svatbě.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem na svatebním veletrhu v Diplomatu našla již zmíněnou firmičku "střevíce a více" a velká spokojenost. U Národní třídy mají výběr asi 40 párů (nevím přesně), ale vybrala jsem si asi z 10 párů jedny krásné, saténové, plná špička a pata, střední podpatek, jsou jako bačkůrky ! Fakt super. Za 1.700,- kč a daj se nosit i nadále. To je fakt docela praktické.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Hezký den, nabízíme svatební obuv ve velikostech 35 - 42. Obuv máme skladem - nabídka dostupných modelů a velikostí viz naše internetové stránky. Svatební boty si můžete přijít vyzkoušet v otevírací době k nám na prodejnu (Brno) nebo zakoupit online v našem internetovém obchodě. Obuv je přebarvitelná (zajistí Váš obuvník). Pro inspiraci přikládám fotografie několika modelů, které nabízíme - kompletní internetová nabídka viz naše webové stránky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?