Silonky do bot s otevřenou špičkou, co si o tom myslíte?

Profilova fotka
Nevěstinky, co si myslíte o silonkách do bot s otevřenou špičkou? Ano či ne?
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsem to řešila :-) Na svatbu asi ne, už kvůli detailům na fotkách..:-)
Odpovědět
Pokud máte boty s otevřenou špičkou, tak se dají sehnat upravené silonky právě pro takové typy bot - přes prsty už silonky nejdou a vypadá to, že je na noze nemáte. http://www.luxusnipuncochy.eu/www-lux...
Odpovědět
Já měla normálně bílé samodržící a v pohodě...
Odpovědět
Do otevřených bot klasické silonky nikdy!!!
Odpovědět
@xpila Akorát, že to ve svatebních šatech vůbec není vidět, když jsou dlouhé... :-D
Odpovědět
@buldok To bych neřekla. Je to prostě totální faux pas. Totéž jako si vzít ponožky do sandálů.
Odpovědět
Profilova fotka
@apple2 moc děkuji za tip, pomohlo mi to
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@masim89 Já bych si je normálně vzala, je to normální! Nosí to každá druhá..tak nevím co tady některé píšete že to je faux pas... to je přehnané ne?? Ponožky v sandálech je uplně něco jiného. Ale samozřejmě ten tip na silonky bez špiček je super :-)
Odpovědět
@buldok no vzhledem k tomu, že na fotkách skoro každá nevěsta sukni vyhrnuje a ukazuje podvazek, tak s tímto tvrzením nesouhlasím. Navíc ano, šaty jsou většinou dlouhé, ale i ta délka bývá různá a pokud šaty končí 8-15 cm nad zemí (což jsem viděla už na hodně fotkách!!!), tak při chuzí ty špičky jsou vidět....
Odpovědět
@radulka57 z hlediska společenské etiky to opravdu faux pas je :-). Ale máš pravdu, že se to občas vidí, ale neznemaná to, že je to tak správně. Je to samozřejmě na každém a nikoho za silonky v otevřených botách neodsuzuju (ale všimnu si toho :-) ), ale řekla bych, že zde platí zvážit událost o kterou se jedná. pokud se jedná o neformální událost nebo ne. Ples, svatba, galavečer, ... je obecně považován za společenskou událost, tak by to tomu mělo odpovídat (pokud samozřejmě někdo nebere svatbu spíš neformálně - př. ženich v riflích, nevěsta v sukni). Styl svatby je na každém, ale pokud chceš být za princeznu, vyvarovala bych se silonek do otevřených bot. Předpokládám, že u partnera bys taky nechtěla, aby si vzal k černému obleku bílé ponožky, nebo k bílému tmavé ... Hold platí to co vždy a všude, neznalost neomlouvá ... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zmiňované speciální silonky do otevřených bot seženete i u Marks & Spencer
Odpovědět
Článek se načítá
Nevím, se podívejte na mé fotky. Nikde nic extra řvoucího nevidím...
Odpovědět
Profilova fotka
@janictourek Tak o barvy tu vůbec nešlo...a rovnat ponožky se silonkama je taky mimo!Většinou tělové silonky nejsou ani patrné...A svatba je opravdu na každém a tak je lepší když se nevěsta cítí dobře a ne co ji nařizuje etika. (pokud to ovšem není uplně mimo) ale co je dneska mimo? šíleností v některých albech na beremku jsem viděla dost a všichni to brali normálně.
Odpovědět
Profilova fotka
Buď klasické silonky nebo boty s otevřenou špičkou. Dohromady to vypadá prostě divně. Nehledě na to, že sice existují tělové silonky, ale obvykle mají na špičce šev a ten je vidět a vypadá to hrozně. Anebo ta varianta se silonkama s dírou, jak už tu bylo zmíněno.
Odpovědět
já bych si silonky do otevřených bot nebrala, podle mě lepší pořídit boty s plnou špičkou a je klid. Taky jsem si říkala, že boty stejně nebudou vidět a pak to takhle dopadlo :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud již dávno existují punčochy do bot s otevřenou špičkou, tak vůbec nechápu, proč se tady něco takového řeší. ;-) O faux pas se prostě jedná, ať už se to někomu líbí nebo ne. Někomu to přijde jako detail, jako kravina, kterou netřeba řešit, já bych si silonky do otevřených bot prostě neoblékla a řešit jestli to bude vidět nebo nebude, je podle mě mimo. ;-) Ano dnešní doba je taková, že se nosí ledacos, spousty stylů, někdo to řeší, někdo na módu kašle, ale nic to nemění na tom, že společenská pravidla by se hold dodržovat měla. ;-)
Odpovědět
nikdy nikdy nikdy. silonky (a když už jsme u toho, tak i ponožky) jsou součást spodního prádla, takže neukazovat. je to proti pravidlům ETIKETY (etika, je něco jiného, dámy). ale na druhou stranu, dneska už si z toho člověk tak moc nedělá, dají se najít různé šílenosti, ale za mě teda nee.
Odpovědět
Dobře, ukončeme to s tím, že si každá můžeme dělat co chceme. Podle mne v bílých botkách bílé silonky zaniknou a navíc to pod šatama prostě vidět není. Podle někoho je to otřesný prohřešek. Tak si to prostě každá nevěsta musí rozhodnout sama...
Odpovědět
Profilova fotka
Každý člověk si může dělat co chce, to je samozřejmé, ale do opery byste asi taky nešly v džínách ne? Je to jen o osobním pocitu každého, pro mě je to stejné, jako bych si třeba před svatbou nestihla oholit nohy a řekla si, že to prostě pod šatama vidět nebude, ale s tím pocitem bych si ten svůj den fakt neužila :-D ;-)
Odpovědět
@kajsav Tak to podle mne tedy zdaleka stejné není. Nevím, ale asi jsem jediná, kdo měl např. problém sehnat boty, jak to tady tak sleduji. Seděli mi jen bez špičky. To jsem měla zmrznout kvůli tomu?
Odpovědět
Jsou i silonky do bot s volnou špičkou...
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud se tady řeší etiketa, tak podle etikety je naprosto nepřijatelné jít do společnosti s holýma nohama, bez punčoch. Punčochy do otevřených bot nejsou prohřeškem z hlediska etikety, ale z hlediska stylu. Pokud pomineme punčochy bez špičky (které někdy vypadají dost šíleně, protože ten rozdíl je hodně vidět, když na noze punčocha je a na prstech ne), tak jediné řešení, pokud chcete respektovat etiketu i styl, jsou uzavřené boty. Podle mého názoru, pokud nevěsta má otevřené boty, raději bych vyhověla etiketě než stylu - ale je to každého volba. Pokud punčochy nemají zesílenou špičku, ale jen šev, lze šev snadno stáhnout pod prsty a nijak nápadný není. Lepší než nahé nohy - to je podobná hrůza jako košile s krátkým rukávem pod sako.
Odpovědět
Profilova fotka
Na takové otázky je lepší se tu asi ani neptat :-D
Odpovědět
@buldok proč hned mrznout? Já měla svatbu v listopadu, boty páskové (čili s otevřenou špičkou) a bez silonek a zima mi rozhodně nebyla ;-)
Odpovědět
Já teda osobně bych asi raděj přežila to šílené "faux pas" se silonkama v otevřených botech, ale co je pro mě docela nepřijatelné jít bez silonek úplně, protože to je podle mě daleko větší faux pas dle pravidel etikety. a pokud někdo říká, že se v silonkách nechce pařit, třak je to podle mě trochu mimo, protože nemám pocit, že by v silonkách bylo nějak zásadní vedro na padnutí, ba naopak, alespoň když se nevěsta pod šaty (rozuměj je-li 30°C ve stínu) potí, je příjemnější ty silonky mít, než o sebe třít holé zpocené nohy, to je pro mě nepříjemnější. Na druhou stranu je pravda, že jsou boty s otevřenou špičkou, které fakt mají jen pásek přes nárt a tudíž jsou vidět všechny prsty úplně celé, to pak chápu, že silonky nevypadají extra úchvatně, ale boty který mají jen "dírku" na konci špičky a tudíž je vidět kousek maximálně 2-3 prstů, tak tam se to podle mě úplně ztratí
Odpovědět
Profilova fotka
@janictourek v den jako máme třeba dneska bych třeba osobně bez silonek v sukni/šatech nevylezla =-) ale já jsem pověstná zmrzlina
Odpovědět
Profilova fotka
...já osobně se tedy v silonkách opravdu pařím, je mi v nich horko a jsou mi nepříjemné, na léto jsou asi ideální samodržící punčochy, tedy bez sedu. Téma co dělat, když se někomu třou stehna o sebe, se tady řešilo v jiném tématu. ;-)
Odpovědět
@mishka88 tak to jsme 2 :-D. Nám v listopadu sice svítilo sluníčko, ale o skoro 20 stupních jsme si mohli nechat jen zdát ... byla fakt zima ... faktem je, že pod těma dlouhýma šatama teplo prostě je a možná i ta celá svatební euforie, nevím, měla jsem na svatbu i bolérkový kožíšek (radši), ale vůbec jsem ho nevyužila ...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já to beru tak, že pokud mám svatbu na podzim nebo v zimě, tak si samozřejmě pořídím plné boty a pak nemusím řešit, jestli silonky ano nebo ne, tam je to jasné, ale pokud si někdo i na podzimní či zimní svatbu pořídí boty páskové nebo s volnou špičkou, to už je pak otázka. ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?