Sháním bílé lodičky s černými tečkami

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím o radu. Už dlouho marně sháním bílé lodičky s černými tečkami, ne puntíky, ale opravdu mini tečky. Alternativou by byly vyražené tečky do boty tak, aby působily plasticky. Viděla jsem tyhle boty na fotce mamčiné kamarádky, která se však vdávala před 25 lety, ale vypadaly absolutně úžasně. Od té doby po nich toužím. Google už jsem projela křížem krážem a jsem v koncích. Kdybyste měly jakékoliv zvěsti o těchto botách, byla bych vám neskonale vděčná :-)
Odpovědět
@stenci prosím ťa, aký je rozdiel medzi tečkami a puntíkmi? vo veľkosti?
Odpovědět
@stenci takétok niečo?
Odpovědět
alebo ešte tu, ale to sú megatečky: http://www.polyvore.com/asos_prop_poi... http://www.polyvore.com/loeffler_rand... http://www.polyvore.com/truth_dare_ma... http://www.polyvore.com/Zizi%20By%20F... http://www.polyvore.com/CAFe'NOIR%20P... tak :)
Odpovědět
Profilova fotka
@raverka Ano, ve velikosti :-) myslela jsem úplně takové pidi tečky, vellikost bych přirovnala k tečce silnější lihovkou :-) Řekla bych, že nejblíže se jim blíží tyto http://www.polyvore.com/loeffler_rand.... Akorát ta cena :-D Ale díky holky!
Odpovědět
Profilova fotka
http://damske-boty.zoot.cz/na-podpatk... ALE jsou docela vysoký :)
Odpovědět
@stenci myslela som, že také nejaké to budú :)
Odpovědět
Tady máš odkaz na firmu , která by ti je udělala, pokud by sis na ně sehnala tečkovanou látku. Taky jsem od nich boty kupovala a byla jsem spokojená. http://www.svadobnetopanky.sk/sk/Slav...
Odpovědět
Profilova fotka
@maaxina Wow, dost dobré, ale pekelně vysoké :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Děkuji!
Odpovědět
@stenci A nechtěla by jste si je vyskládat podle svého vkusu? Vyberete si kterýkoli z modelů a pak si upravíte podle Vašeho vkusu :-) (podpatky, špičky, paty,materiály i barvy,....) Botky necháváme šít podle délky chodidel. Materiál s opravdu malinkými tečkami je u nás z materiálu exkluzivní kůže a je to děrovaná bílá - vzorky vybraných materiálů Vám taky můžeme poslat na ukázku zdarma. Najdete nás taky u profesionálů http://www.beremese.cz/katalog/firma/... Přejeme, aby se Vám podařilo sehnat pro Váš velký den to co hledáte :-)
Odpovědět
Ahoj:), v jakem cisle shanis botky?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?