Pohodlné vysoké boty - široký podpatek

Prosím Vás, mám pěknou krizi. Za měsíc svatba a já nemám boty:( Ze salonu mám pokyn mít alespoň 8cm podpatek. Už mám doma dvoje, ve kterých se nedá chodit :( Nevím, jaké jiné si už mám koupit, co mám dělat, abych si nezkazila den a nevypadala v těch botech jao idiot, protože se mi v tom bude špatně chodit :( Poradíte, prosím, nějaké pohodlné se širokým podpatkem?
Odpovědět
Nevím, jakou máš představu o vzhledu...já měla jednoduché (hladké), ale eleganrní bílé koženkové lodičky, koupila jsem je v Deichmannu za 499 Kč. Podpatek mají 8,5 cm. je trochu širší, zvládla jsem v nich úplně v pohodě velmi dlouhý příchod po louce :-) (přidávám fotku, kde je podpatek celkem dobře vidět :-) )
Odpovědět
Ahoj, doporučuju boty ve stylu jako na obrázku. Díky páskům a plné patě krásně drží na noze, volná špička zase nikde netlačí a vypdají skvěle (ne nadarmo se tento styl bot používá v tancování ;) )
Odpovědět
@kamufle Dobrý den jak již radí @miiiiisha, vhodné jsou i boty taneční - u nás i s úpravou pro běžné nošení již v ceně. Upravit a vyskladát si je můžete podle sebe (i výšku a tvar podpatku). U vysokého nártu bychom se přiklonili ke upevnění ve tvaru X nikoli T - jako na obrázku výš. Přikladáme i foto bot od nevěst pro představu a inspiraci. Přejeme krásné svatební přípravy...Popelka team
Odpovědět
Profilova fotka
z Halens :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?