Podpadky ?

Profilova fotka
Dámy jak jste řešili to, když nemůžete nosit podpadky ? náhradní svatební obuzv ?=)posílejte foto =)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ahojky, já plánuju baleríny :) ještě jsem je přímo nenašla ale jelikož chci šaty s krajkou napadly mě krajkové bílé baleríny:)
Odpovědět
Podpatky, prosím.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné svatební baleríny - Obchod se svatební a společenskou obuví - Střevíce a více.., Spálená 96/27, Praha 1.
Odpovědět
au!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Tak myslím, že tahle stránka není od opravování gramatických chyb apod. ne? Každý by si asi měl zamést nejdřív před vlastním prahem a pak poučovat ostatní ;) ..např. zanett ..já se píše s dlouhým á......rozebírat tady tyhle blbiny mi přijde dost zbytečný.... A k otázce...taky nejsem zrovna milovnicí podpatků, nebo spíš vůbec, ale myslím, že alespoň malý podpatek by k obřadu měl být, a pak se po obřadu hned přezout do pohodlnější obuvi. Pokud však opravdu podpatky mít nemůžeš, nebo nechceš, tak určitě jsou vhodné ty balerínky ;)
Odpovědět
My jsme s přítelem stejně vysocí, takže taky budu mít baleríny, abych nebyla o hlavu větší :-)
Odpovědět
@galikl Není, ale kdo má základní školu, tak se nad tímto příspěvkem přinejmenším pozastaví. Zanett komentář napsala bez diakritiky celý, nelze to tedy považovat za chybu, ale rozumím tomu, že jsi nic jiného vytknout nemohla. K otázce asi nemá cenu se vyjadřovat, pokud nemůžeš mít podpatky, vezmi si boty bez podpatků. Nejlépe ty, které se ti budou líbit.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě není nutost mít podpatky, já třeba uvažuju o tom, že půjdu bosa - máme obřad venku (a potom na hostinu si vezmu nějaké balerínky). Takže být tebou, vzala bych si balerínky, nebo maximálně něco na nízkém klínku.
Odpovědět
Článek se načítá
@terkaz95 Pokud budeš bosá, líbí se mi barefoot sandals. Já podpatky mít musím, jsem prcek strašnej a nejdou o tolik zkrátit šaty... A bude to líp vypadat, muž je o dost vyšší, než já
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Barefoot botky nejsou vhodné do města (chodit bosky po rovné tvrdé placce prostě zdravé není), takže bych nějaké bílé sandálky potom neunosila a přeci jen nejsou nejlevnější. A samozřejmě u toho obřadu mi jde o ten efekt být opravdu bosky no a pak si dám balerínky, ty dva centimetry podrážky takový rozdíl neudělají. Jinak můj muž je tak asi o 20 cm vyšší, ale budeme to hold muset zvládnout... Jenom jsem tady tazatelce prostě chtěla říct, že si nemyslím, že podpadky jsou něco co nutně musí být. A že to jde i jinak, podle vkusu, stylu a vlastního zdraví (předpokládám, že to důvod).
Odpovědět
Profilova fotka
Já si koupila na bazárku takové. Jsou jen obyčejné, ale doma si pohraji s nějakou výzdobou, ještě přesně nevím jak a co ale něco tam dám, možná krajku, možná kamínky, možná jen stužku...nevím. Baleríny jsou v barvě svatební kytice a hřebínku do vlasů. Podpatky nemám protože jsem stejně vysoká jako přítel a prostě by se cítil blbě i když já podpatky miluji <3
Odpovědět
Profilova fotka
Takhle. :-) Já teda podpatky nosit můžu, ale celý den bych trpěla, takže jsem jednoduše koukala po botách, které jsou pohodlné a užiju je i po svatbě. A kdybych chtěla něco jó aby to vypadalo, šla bych do balerín.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dámy, z diskusie som premazala príspevky, ktoré do nej nepatria a pre zakladateľku nemajú žiadnu hodnotu. Napádanie gramatiky a pravopisu ostatných používateľov je len čistá provokácia a k nám do fóra nepatrí, lebo to len vyostruje inak priateľskú, nápomocnú a príjemnú atmosféru diskusií. Každý sa môže pomýliť, každý môže spraviť preklep, ale nie je na nikom z nás, aby sme ho za to súdili. Vedie to iba k hádkam, ako to bolo v tomto prípade. Verím, že žiadna z nás sem neprichádza s cieľom hádať sa, ale hľadá užitočné informácie a rady pre svoju svadbu. Preto vás prosím, aby ste sa držali pôvodnej témy a diskutovali o tom, prečo bola táto diskusia založená :) Ďakujem, prajem krásny deň, Jana, 4nets team
Odpovědět
Manžel je stejně vysoký jako já, takže jsem se také vdávala v balerínkách. Zaprvé to pod šaty není vidět, zadruhé je to pohodlné a zatřetí jsem měla krásné boty :)
Odpovědět
Profilova fotka
@limda super !
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem nevěstám za inspiraci =) !! @martina_1987
Odpovědět
@veru007 Promiň, upozornila jsem na chybu, myslela jsem, že to třeba pomůže a příště si dáš pozor. Jestli se tě to dotklo, tak se nezlob. K tématu - závidím, že hledáš boty bez podpatků, já mít podpatky musím, jak jsem psala ( kvůli šatům, a muž je o téměř 30 cm vyšší ). Ale neumím na tom chodit a je mi to nepohodlné - takže ta horší varianta :)
Odpovědět
@martina_1987 Vyskovy rozdil prece neni duvod, proc se trapit v podpatcich (pokud na ne nejsi navykla). My mame vyskovy rozdil cca 27 cm a podpatky na nohy nasadim maximalne na obrad (protoze co si budem rikat, kdyz budu opticky malinko vyssi, budu mit v satech lepsi figuru :-D :-D ). Na oslavu pak pujdu v letnich sandalcich na ploche podrazce stoprocentne. Horsi to mas s satama no, tam holt pokud jsou delsi a nechces/nemuzes zkracovat, tak nic nezmuzes a do podpatku chtenechte musis.
Odpovědět
@lulu_84 Ony právě zkrátit nejdou o tolik, takže podpatky mít musím a hotovo... tak se snažím chodit po doma a zvykat si, ale je to boj :) Původní plán byl jít v balerínkách, ale ty šaty jsou tak super, že jsem si říkala, že mi to za to stojí. A aspoň nebudu zase skřítek :) Ale radost fakt nemám :D
Odpovědět
@martina_1987 Do cervence to natrenujes, za krasne saty to stoji ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martina_1987 nene v pořádku, jen mi to opravdu přišlo trošku přehnané =) Ve fotoblogu mám mé svatební šaty a s botami jsem trošku v nouzi =)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?