@veru007 šaty máš krásný :) Vzala bych si k nim nějaký otevřený sandálky, v červenci bude vedro.. nebo ty balerínky, myslím, že to fakt není problém :)
Já bohužel podpatky mít také nemůžu, jednak kvůli tomu, že jsme s přítelem stejně vysocí a druhak protože bych v nich vydržela max obřad :-D nejsem na ně zkrátka zvyklá, původně jsem myslela, že budu mít baleríny, ale mám hrozně úzkou nohu, takže každý nákup balerín je utrpení...a nakonec, protože chceme mít trošku ležérnější svatbu, jsme s přítelem vymysleli tohle :) stejnou barevnou kombinaci, jen přítel bude mít v šedých botách žluté tkaničky :) ale chápu, že "svatební tenisky" nejsou pro každého :) já si k tomu představím džínovou bundu, ženicha v kšandách a budeme oba jak ryby ve vodě :)
@martina_1987 stejný problém. Měřím 153 cm a nastávající 186 cm. Podpatky nosím ráda. Ale k dotazu, vem si hlavně to v čem se.budeš cítit nejlépe. Variantou k podpadkum jsou boty na klinku. Jsou pohodlnější a stabilnější. Jen jsem nesehnala v bílé, mám jedny černé a krémové, klin 5-7 cm. ;-)
@andycr Já mám o 5 cm víc než ty, jinak to sedí :) Nad botama na klínku jsem taky přemýšlela ( a umím v nich chodit ), ale málokteré se mi líbí.. Ale ještě zkusím mrknout :) Na šaty ( mám ve smlouvě ) mi stačí podpatek 6cm.... tak to není až taková hrůza. Snad. :D
Ja tedy s moji výškou (183cm) a nohou 41-42 podpatky vubec nepřicházejí v úvahu uz z toho důvodu,ze bych mela krátké šaty 😀 Proto jsem se také rozhodla pro baleriny,na podpatcích bych si rozbila pusu. Zajela jsem proto do salonu Adina v Letňanech a vybrala pro me krasne balerinky,které mam v plánu si schovat jako památku na svatbu. Sice draha památka,ale za to mi to stalo. Baleriny za 2500,- 😀