Pánské svatební boty

Profilova fotka
Ahoj holky, mám takovej blbej dotaz, kupujou si vaši chlapi speciálně boty na svatbu? My máme jedny společenské, které měl přítel párkrát v divadle a pořád se nemůžeme rozhodnout jestli vzít tyto nebo koupit nové... a taky nejsou na zavazování, a mám pocit, že všude vidim ty svatební na zavazování..:o tak nevim..jak to máte vy? Děkuju moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud má kvalitní, pěkné a pohodlné společenské, proč by si kupoval nové? Jen si moc dobře nedokážu představit společenské boty bez šněrování - takové se asi k obleku moc nehodí, působily by lacině.
Odpovědět
Profilova fotka
nemyslím si, že by boty byly přímo svatební. taky nekupujeme nové, přítel má ty svoje asi rok a měl je párkrát. akorát nevím bez toho zavazování, hoď fotku :-)
Odpovědět
@luccieta to není tak, že svatební jsou zavazovací, ale boty k obleku by měly být šněrovací :-) ať už je to do divadla nebo třeba na ples
Odpovědět
Profilova fotka
Vypadaj takhle, ale teď když na ně tak koukám a čtu vaše názory, tak už teď je mi jasný, že půjdeme pro nové a hlavně šněrovací :-) 8-) :-D Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
@majanax no vidíš, tak to jsem fakt netušila, přítel v obleku téměř nechodí, tak to nemáme v malíku :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luccieta věřím, že jsou pohodlné, ale fakt asi běžte pro nové :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@hanickaroj no ..asi určitě jo :-D Fakt díky za vaše pohledy! :)
Odpovědět
@luccieta no...asi určitě kup ty "ženichovské"
Odpovědět
Profilova fotka
vidíš, se musím zeptat... protože nový oblek neprošel - mohla jsem si vybrat ze dvou zánovních pracovních - takže pochybuju, že boty bude chtít nové... ]-( nejspíš bude chtít ty své oblekové sandály, co si koupil, hned jak jsme se seznámili, a nedá bez nich ani ránu. Formální stránku věci tedy nesplňují ani náhodou (hlavně to zavazování), ale zase když je v nich šťastnej... :-N a luftujou mu nožky.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzekk prosím tě, jak si mám představit oblekové sandále ? :-D já mám teda štěstí, že přítel dost spolupracuje a máme zamluvený opravdu ženichovský oblek s vestou a regatou, já mu říkala, že vestičku mít nemusí, že mu bude vedro, ale on jí prostě chce, ale to je jediná situace asi, kdy takto spolupracuje, jináč je mu uplně putna co má ve skříni, takže to občas zásah chce :-D
Odpovědět
Neeeeee jenom to ne. :-D Na událost jako je svatba, by měli být společenské boty typu oxford, když má někdo boty typu derby tak dobrá, sice je to není úplně košér, ale je to společenská obuv. Tahle "bota" je dobra tak maximálně k džínům.
Odpovědět
Profilova fotka
@luccieta :-D černé, vypadají jako klasické polobotky k obleku, ale jsou všude prořezaný podélný díry = luft. Díky šikovném děrování a černým ponožkám okem nepoznáš, že tam díry jsou (leda si šáhnout ;-) ). Miluje je. možná víc než mě. Teplé zimy = už je nosí v podstatě nepřetržitě. pochybuju, že z nich zrovna na svatbu (= celodenněnoční záležitost) bude chtít vylézt. takže...=spolupracujícího snoubence závidim! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@jirkag tak tyto výrazy mě zcela minuly, jdu se podívat, co všechno v tom botníku má!
Odpovědět
Profilova fotka
Hihi, tak to je dobrý :) No jo, tak každý je jiný no :-D Pokud nebude chtít, nic s tim neuděláš, ale pokud tě to nijak zvlášť netankuje.. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
hyn sa ukáže! navrhnu, vysvětlím, naštěstí příležitost koupit si nové boty vynechá málokdy (a - potom nosí ty svý sandále), tak třeba se na ty oksfórdy chytí! :-D mohl by mít jedny ultraslušňácké, příležitosti na nošení by se i našly....ale to jsem už zkoušela s oblekem (pojď, koupíme novej, lesklej, co ti padne přesně slim, hněděj, i bez vestičky, to se hodí na lepší příležitosti než do práce, však ho využiješ.... - pak mě s mojí mámou postavili před skříň, dvě ramínka - černej/šedej - a bylo po anabázy oblek)....(a obávám se, že velmi podobně dopadne ta botová)... - ale když je spokojenej...! ať je!
Odpovědět
Profilova fotka
Ha tak to zni velice vesele, musel bejt roztomilej kdyz vas postavil pred tu skrin :D
Odpovědět
Profilova fotka
Jeste,ze muj pritel se o takovy veci stara sam a rad, cerny boty ma dokonce dvoje k obleku na normalni noseni a vi co se hodi a co ne :-D O starost min
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?