Mohu mít pod bílé svatební šaty tyto boty?

Ahoj,scháním svatební boty na klínku.Myslíte že by byly tyto boty vhodné pro nevěstu pod bílé šaty?
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi na typu satu, podle mne by takova bota sedela k satum vzdusneho strihu, proste takovy ten model ala vila.. ale k princeznovskym nebo hodne elegantnim si je moc nedovedu predstavit
Odpovědět
Profilova fotka
tak botky pod šaty stejně nejsou moc vidět, takže zamě klidně, hlavně ty se v nich musíš cítit pohodlně
Odpovědět
Taky myslím, že záleží na typu šatů. Ale podle mne, ještě víc záleží na názoru ženicha, pokud se chceš nejvíc líbit jemu. Z mých zkušeností 100 % oslovených mužů boty na klínku nesnáší, připadají jim velmi asexuální, až odpudivé...
Odpovědět
Profilova fotka
Nevim kolik ti je :-),ale pridavam se k nazoru,ze boty na klinku,muzsky fakt neradi :-)Co zkusit,jen nizke podpadky?
Odpovědět
podle mě jsou ty boty hodně elegantní a hodily by se spíše na večer, až se převlékneš
Odpovědět
chtělo by to trochu elegance, lodičky, toto je fakt bota tak na odpolední korzo. i když si řekneš, že šaty jsou dlouhé, jakmile se posadíš, dáš nohu přes nohu tak jsou boty vidět. Za mě určitě tyto neééé :-)
Odpovědět
@hana789 NE. toto neni spolecenska obuv, a svatebni saty jsou spolecenske saty. tudiz rozhodne NE
Odpovědět
Určitě ne, jsou to pěkné letní botičky, ale ne svatební. Pokud nemáš ráda podpatky, zvol nějaké nízké lodičky. Určitě ale společenskou obuv, tohle ne :((
Odpovědět
Mě celkově se boty tohoto typu nelíbí. Klínek a ještě tímhle způsobem udělaný pásek na zapínaní. Opravdu bych volila jinou obuv. Zároveň jak už tady holky uvedly, muži moc boty na klínku rádi nemají.
Odpovědět
Já bych do nich šla, mě se líbí. Myslím, že na tom až zas tolik nezáleží. A pochybuju, že tohle chlapi řeší. Stejně jako to, jak má nevěsta ozdobené nehty apod. Myslím, že koukají na oči, na celek, ale určitě nebudou sledovat boty, hlavně pod dlouhými šaty. POkud se Ti líbí a jsou Ti pohodlné, vzala bych si je. To spíš znám názor spousty lidí, že se jim na svatbu nelíbí balerínky, že jsou úplně bez podpatku jako cvičky. A já je zrovna měla, stejně bych si jiné boty dovolit nemohla. A rozhodně to nikdo neřešil. Pochybuju, že si někdo všiml, co mám na nohách.
Odpovědět
Já si dneska koupila v NewYorkeru plátěné bílé balerínky a vůbec neřeším, jestli jsou společenské nebo ne, hlavně řeším to, že nejsem schopná na svou nohu (něco mezi 41-42) sehnat bílé baleríny, ať už kožené, koženkové či jiné, takže jsem nadšená a víc neřeším :-) Jo a hlavně - můj ženich je jen o 3 cm vyšší než já, takže padá podpatek :-) Takže za mě klidně - hlavně musí být pohodlné a musíš si být jistá, že to jsou "ty ony". Teda pokud fakt neřešíš estetiku a takové ty společenské konvence. Já chci pohodovou svatbu v pohodových botech :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Být tebou možná bych se snažila sehnat takové, které mají i klínek bílý... Jinak souhlasím s bolekat - tohle není společenská obuv, promiň :-(
Odpovědět
Článek se načítá
já budu mít také boty na klínku...ne proto,že by se mi líbily, ale proto, že potřebuju boty na vyšším podpatku a klínek je v tomto případě mnohem pohodlnější... Na vysokých podpatcích celý den nevydržím... Co zkusit sehnat na klínku,ale celé bílé?
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych se klidně vdávala v bílých gumákách. Je to TVŮJ den a ženichův, co Ti do toho má kdo kecat ;)
Odpovědět
Pod šaty ti nikdo nepoleze, klidně bych si je vzala jestli jsou ti pohodlný! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě je také nejdůležitější, jestli Ti dobře sedí. Budeš v nich pobíhat celý den, tak ať se cítíš v pohodě a jistě. Myslím, že boty na klínku jsou lepší než abys chodila jako pos***, ale hlavně že máš jehly a super elegantní boty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pod šaty můžeš mít,co chceš,záleží,aby ses v tom cítila pohodlně :-)
Odpovědět
Zalezi jake mas saty.Jestli jsou to lezerni tak proc ne.Pod dlouhe princeznovske by se asi moc nehodili ale zas je pravda ze stejnak max couha jen spicka.Takze vybirej tak aby si nehazela pri kazdem kroku drzku a abys pak nemela nohy samej puchyr.A reci ze chlapi nemaj radi boty na klinku je o nicem.Urcite ti nebudou nadzvedavat sukni a zkoumat co mas na nohach.A na co by ti byly boty na jehlach co se udajne libej chlapum a ty by ses na nich potacela jak ozrala?Rozhodni se podle sebe prece ty v tech botkach budes litat celej den.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně boty přijdou úplně normální a hezké, jen bych si v nich vyzkoušela chodit dále než pět metrů po bytě a změřila si ten podpatek. Z mých zkušeností je maximální únosná výška podpadku na celý den 7 cm, stačí jen o centimetřík více a už jsi chudák (i takhle na klínku). Jinak proč ne... Mám teda rozhodně méně společenské boty a ještě jsem na ně byla pyšná, jak jsem je dobře koupila:-))
Odpovědět
Když už klínek, tak alespoň bílý a ne režný. Také by neškodilo nějaké zdobení ,které by ty boty povzneslo.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já bych do nich šla určitě. Sama něco takového sháním, jde mi o to, aby byly vyšší, ale klasického podpatku se bojím, takže klínek je podle mě ideální a pohodlné řešení. My máme svatbu "v přírodě" a nerada bych byla neustále zavrtaná do trávy, a odkrytá špička taky super, stejně ti z těch šatů bude vykukovat jen špička. Můžu se zeptat, kde jsi je sehnala :-)?
Odpovědět
Do otevřených bot se ale nehodí punčochy, takže pokud chceš mít bílé punčošky (+ podvazek), tak bych spíš zvážila koupit boty s uzavřenou špičkou :-)
Odpovědět
Já si myslím, že je jedno co máš pod šaty, většinou to ani nejde vidět a vůbec bych neřešila, zdali jsou to společenské šaty a musíš mít k tomu společenské boty... Myslím, že je to o člověku. Je to tvoje svatba, tobě se líbí, tobě jsou pohodlné... tak proč ne? Lidi se berou i v teniskách. Každý má svatbu přece podle svých představ a né podle nějakých extra pravidel podle knih... A pokud chceš mít ty punčošky, tak souhlasím s Baruskou171, ale uvidíš... Mě se ty botky líbí a vím že na takovým klíně josu hlavně úplně úžasně pohodlé ikdyž jsou i vysoké. Takže za mě klidně :-)
Odpovědět
mně se botky líbí, a sice nejsou společenské jak píše bolekat, ale myslím si, že v dnešní době se na to už tolik nehraje a i tak jsou botky moc pěkné a myslím, že je klidně můžeš mít. Mně se líbí, jednoduché a elegantní
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?