Máte někdo zkušenosti s e-shopem Brianna - boty?

Profilova fotka
Jde mi o boty, které si můžete vlastně sestavit :-) Model bot, barvu, aplikace... Vidím to poprvé a protože se mi ta představa moc líbí, chtěla jsem se zeptat, jestli s tím někdo nemáte zkušenosti?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
@lenka.han82 Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli sis nakonec botky odtud objednala nebo ne... jde mi spis o komunikaci eshopu, vybrala jsem si tam zavoj :-) diky moc za odpoved!
Odpovědět
Profilova fotka
@mayinka Ahoj, nakonec bohužel ne. Koupila jsem si botky v Jindřichově Hradci... Ale ten e-shop se mi fakt moc líbil.
Odpovědět
@mayinka i u nás si ty své botky můžete vyskládat a upravit podle sebe. V ceně všech modelu je výběr materiálu, barvy i jejich kombinace, barva podrážky a nitra bot, výběr tvaru paty, výběr tvaru špičky, výběr výšky a tvaru podpatku. ...zdobení i další pohodlné úpravy za příplatek. Vaše návrhy zpracujeme rádi a zcela ZDARMA. (boty podle Vašeho návrhu tedy vidíte a máte ke schválení ještě před zadáním do výroby). Naše stránky - rubrika "Boty vizualizace". V nabídce naleznete tak boty taneční (s úpravou pro běžné nošení venku) jakož i klasické (K-styl). Pokud nenajdete to co hledáte - přiložte obrázek Vašich vysněných bot a my Vám zpracujeme nabídku v rámci našich možností. U služby VIP totiž nejsme omezování ani střihem ani velikostí, materiálem,...či čímkoli jiným :-) V případě jakýchkoli dotazů, informací se na nás neváhejte obrátit - jsme zde pro Vás...Popelka team
Odpovědět
Já mám boty od Popelky pro sebe i dceru. Vše jsme si dohodly na společné schůzce a boty jsou podle našich představ. Moc krásné a určitě v nich v květnu vydržíme celý den. Už od února v nich nacvičuji svatební tanec a jsou úžasné, lehké a tancuje se v nich báječně.
Odpovědět
Ahoj, já od nich měla tyto a jsou uplně super. Pohodlné, vydržela jsem v nich celý den.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?