Které boty zvolit?

Ahoj holky, které boty byste zvolily k těmto šatům? Jsou to šaty ivory s jemně růžovou stuhou a nemohu se rozhodnout, zda zvolit ivory lodičky nebo světle růžové, které by seděly ke stuze. Předem děkuji za názory :-)
Odpovědět
líbí se mi více ty ivory.. můžu se zeptat odkud jsou?:)
Odpovědět
Děkuji za názor :-) Jsou to botičky značky BUTDAM. Boty mají název Patrycja :-)
Odpovědět
Šaty jsem si také zkoušela (Slavkov u Brna) a spíš by se mi líbily ty jemně růžové boty :)
Odpovědět
Barvy se hodí obě. Ty ivory jsou pěkné, na růžových mi nesedí ten řetěz, tj. z vyfocených variant bych brala ivory, ale obecně bych se barevným vůbec nebránila, kdyby byly úplně jednoduché.
Odpovědět
Me taky ivory, jsou krasne :)
Odpovědět
Já bych šla do ivory,více ladí ke stylu šatů a růžovou bych nechala zazářit ve svatební kytici :-)
Odpovědět
Holky moc děkuji za názory. Už jsem se nahledala spousty botů, které by se hodily k těmto šatům a byly dostupné ke koupi. Toto dvoje byly vítězné a jelikož jsem znamením váhy, naprosto se nemohu rozhodnout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elleng tvarove se mi vic libi ty ruzove :-) akorat ten retizek neni uplne pekny, takze bych hledala dal :-) hlavne si vyber takove, ktere ti budou sedet vyskou podpatku.
Odpovědět
Vzala bych bílé - budou pohodlnější. A stejně nebudou pod šatama vidět ;)
Odpovědět
Pokud by ses rozhodla pro růžové, tak snad odoperuj ten strašlivý řetěz, ten je opravdu hyzdí. Jenže to by na lodičkách možná zůstaly stopy. Jsem pro bílé (teda slonovinové).
Odpovědět
Profilova fotka
Vzala bych spíš ivory. Ten pásek v pase je hodně jemný, tak aby ho boty nepřebily. A mimochodem, ty šaty jsou fakt nádherné.
Odpovědět
A me se zas k tomu líbí ty růžové :), bude to pekne i na fotkach
Odpovědět
Článek se načítá
@elleng urcite ty ruzove. Minuly tyden jsem je zkousela a jsou jemne, podpatek neni extra vysoky i ten retizek vypadal pekne. Nakonec jsem vybrala jine ve stejne obuvi a jsou pohodle (na to, ze jsou s podpatkem☺) Hlavne je vynosis i potom. :-)
Odpovědět
za mě určitě ty růžovky ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?