Kde se dají sehnat nejkrásnější svatební botičky ?

Odkazy na strány co jsem zatím našla nejsou nic moc.
Odpovědět
Profilova fotka
endless.com, shopbop.com, shoes.com apod :-) Otázkou je, zda chceš objednávat online.
Odpovědět
Profilova fotka
Nádherné kvalitní anglické střevíce Rainbow - například: http://www.rainbowclub.co.uk/media/ca...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já sehnala u Deichmana :). Stáli mě jenom 550 kč, nebylo u nich napsané že jsou vyloženě svatební. Ale vzhledem tomu že jsou krásně bílé tak mě tak příjdou :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj ,posilam ti odkaz kde jsem si koupila ja, ve skutecnosti jsou jeste krasnejsi nez na obrazku.ale je to z nemecka, takze musis zaplatit jeste postovne 15 euro , penize nejdriv prevest na konto a do tydne jsem mela boty doma. http://www.verasposa.com/Brautschuhe-... muzu jen doporucit, jsou to teda drazsi ceny,ale stoji to zato. nasla jsem obchod s temito botami i na ceskem netu a dokonce si jedny objednala, trikrat jsem mou objednavku urgovala a nikdo mi neodpovedel,nechapu takove jednani a jeste kdyz se jedna o boty za takovou cenu. no ale sehnala jsem si je, to je hlavni, :-)
Odpovědět
@nuance_pronovias Dobry den, prestala mi fungovat stranka svatebniobuv cz, budete v prodeji Rainbow obuvi pokracovat?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Nejkrásnější botičky jsou ty, které jsi sama vymyslíš a vytvoříš. Šijeme je podle délky chodidel, speciálně pokud to je třeba taky "přesně" na míru. Svolíš jsi nejen tvar - model boty, ale taky tvar paty, špičky, podpatku i jeho výšku, materiál i barvu - případně více kombinací a ozdobit si je můžeš taky - i se Swarovski krystaly. Přeju hodně štěstí při hledání.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?