Kde se dají sehnat boty Badgley Mischka?

Párkrát jsem je tu už viděla. Která objednávala a odkud? Jak sedí velikosti a jaké jsou? Botky mě nadchly, ale objednávat je z Ameriky... =-) Potřebuji fotky ve starorůžové a už jsem trochu zoufalá :-(. Případně kdyby měl někdo nějaký tip... samozřejmě v záloze jsou bílé, ale ráda bych měla starorůžové.
Odpovědět
Já kupovala z britského e-Baye, nenošené, jednalo se o výstavní zboží. Vyšlo mě to o levněji než originál, nicméně stojí rozhodně víc než boty v Bati. ;-) Velikost mi sedla přesně, většinou udávají i stélku, podle které si to můžeš pohlídat, aby ti boty padly a jsou velmi pohodlné. Já teda kupovala stříbrné, ale nebylo to hned, docela jsem si u toho strávila nějaký čas.
Odpovědět
@simone5 S vysokou cenou počítám ;-) Moc děkuji za odpověď.
Odpovědět
@svatbajanaahonza Rádo se stalo. Pokud chceš boty do srpna, tak už bych být tebou checkovala nabídku. :-) Mnohdy se mi stalo, že nějaké boty se mi líbily, ale prodejce je neposílal do ČR apod. Trvalo to dlouho, ale nakonec jsem si je pořídila a stálo to za to.
Odpovědět
@simone5 Díky, díky :-) možná to zbytečně komplikuju. Já se snažím dívat hlavně tady, jestli nějaké pěkné neobjevím, ale tyhle se mi líbí moc. Jen je otázka, co je míň komplikovaný - jestli sehnat boty od BM nebo takové, co by se mi líbily v ČR. Přítel o mě říká, že mu vždycky připadá, že stojím pod hvězdným nebem a ukazuju na tu jednu konkrétní hvězdu, že přesně tu chci a žádnou jinou, přestože jich tam jsou miliony :-D je to se mnou takové těžké, no... :-|
Odpovědět
Taky se mi "Mischky" líbili, ale ta dopraca a clo atd do ČR stojí víc jak ty boty....:/ koukala jsem ještě je značka Menbur, mají DOCELA podobné botky a za celkem přijatelnějjší ceny.....já osobně jsem si vybrala ale nakonec uplně jiné - Miss KG - Gabriella ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbajanaahonza Hodně jich je na Amazonu, odtamtud jsem chtěla objednávat já. Nakonec jsem se ale rozhodla, že si takhle drahé boty na jeden den objednávat nebudu. Nakonec jsem si objednala boty od podznačky Dune - Roland Cartier a jsem s nimi spokojená - případně mám reál fotku ve fotoalbu. Ale BM jsou sen ;) Tak snad pořídíš :)
Odpovědět
@dominika1989 Na Dune jsem taky koukala - jen mi nějak nevyhovuje žádná barva. Ale jsou to luxusní kousky :-)
Odpovědět
@svatbajanaahonza :-D Chápu. Já bych se dívala všude a vybrala si ty, co se mi budou nejvíc líbit, jedno jaké značky jsou. :) Jinak pokud si budeš kupovat přes Británii, tak ta je v EU a to se clo neplatí (proto jsem si je nekupovala přes americkou e-bay). A co se týče ceny: ano, jsou poměrně drahé, ale jsou to jedny z nejlepších bot, co jsem kdy měla a nosím je na plesy a svatby stále, takže na rozdíl od jiných svatebních věcí to není jednorázová záležitost.
Odpovědět
@simone5 Já taky neřeším značku, ale chci opravdu kvalitní boty - žádný Deichmann, žádné CCC ani Baťu. Prostě něco lepšího. Jenže prostě nejsou :-( když se mi už líbí vizuálně, tak zjistím, že to jsou nějaké plastové křusky a to nechci. Humanic jsem prolezla a jediné co se mi líbily ve mě kvalitou nevzbuzují zrovna úplně nadšení a ty, které se mi zdají pohodlné zase nejsou v té barvě. Noo, uvidíme jak to dopadne. Koukala jsem i tady na tu Popelku, ale jejich web mi přijde totálně šílený, nepřehledný a nemám čas a chuť cokoliv tam hledat :-(
Odpovědět
@svatbajanaahonza Tak držím palce při výběru! Mischka jsou docela oblíbené, já myslím, že máš velkou šanci nějaké pěkné objevit. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbajanaahonza Ahoj, minulý rok jsem od holčiny zde Mischky kupovala. Zkus se tu po ní podívat, třeba tu ještě prodává. Měla větší výběr, jak barev, tak typů. :-) A nenechej se od nich odradit třeba kvůli ceně. Měla jsem je zatím jen ve svatební den, ale nelituju. :-) Jsou úžasně pohodlné, krásné a kvalitní. :-)
Odpovědět
Holky na amazonu jsem při hledání Mischek narazila na tyhle boty http://www.amazon.com/Elegantpark-EL-... nemáte někdo zkušenost, zda to jsou napodobeni Mischky? Nebo o co se jedná ?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
http://www.badgleymischka.com/CACIQUE/ já se zamilovala☺ ale ta cena.... no začínám na ně šetřit😁 ale spíš bych brala bílou čistě☺ ale jsou luxusní ❤❤ a je super, že mají i půl čísla☺
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbajanaahonza nevím jestli to pomůže, ale u nich na stránkách jsem zjistila, že mají nějako pobočku na Slovensku u Bratislavy, asi tam nebudou mít všechno, ale jen část. Tak jsem to pochopila, má to byt jejich maloprodejce. Ale možná bych jim zavolala nebo napsala a zeptala se☺
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo jsem našla Polsko a Německo☺ záleží kam to je blíž☺
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som objednavala z US z Amazonu ale mame tam rodinu, inak sa vacsinou nedaju dopravit do CR :/ ale su uchvatne, ziadne ine sa mi nikde nepacili, ponuka v obchodoch je priserna, aj co vidim tu v albumoch, tak je to des :/
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbajanaahonza ještě mě napadlo nechat ušít od Popelky, vím, že šijí i podle přání i předlohy, ale nevím cenu☺
Odpovědět
@iviiiii Děkuju, jojo, o nich vím, ale mám z nich takové trochu smíšené pocity. Nikdy jsem jejich boty neviděla a když se podívám na ty jejich stránky, tak mi to přijde jako strašnej masakr a špatná vizitka firmy. No, nevím... asi nemoc z povolání :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbajanaahonza já nad nimi do budoucna uvažuju☺ ale rozhodně bych šla do osobní zkoušky☺ tedy na beremku jsem na ně našla 99,9% kladné ohlasy zatím. Tak uvidím☺ Samozřejmě originály bych chtěla vííc😁😁 ale trochu se bojím té otevřené špičky, moc takové boty nemám v oblibě.
Odpovědět
@iviiiii Tak jsem před chvílí psala na to Slovensko a je možnost je tam objednat. Takže jdu vybírat :-) Ale cena bude asi zabijácká :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbajanaahonza tak to je super☺ aspoň si je vyzkoušíš a uvidíš jak ti sednou☺ už na ty moje začínám šetřit, svatbu bude tak za dva až tři roky, takže to zvládnu☺ 😁 a můžeš si tam objednat třeba troje a uvidím, jak ti sednou? Nebo víc velikostí?
Odpovědět
Nevím, zítra nastuduju velikosti a barvy a pak zjistím bližší info.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbajanaahonza ok, díky :) tak šťastnou ruku při výběru :) btv. já už se stačila zamilovat do asi dalších 3 botů :D
Odpovědět
@svatbajanaahonza Já jsem objednávala z oficiálních stránek. Co mě překvapilo, tak bylo rychlé dodání. Ve výběru velikosti jsem dost váhala, jelikož mám běžně 38 velikost, ale u lodiček je to jak kdy. Hodně mi pomohly centimetry u velikostí. Objednala jsem si velikost 8, což je 38-39 a děkovala jsem, že mě to napadlo, jelikož jsou mi akorát. Jsou pohodlný a podpatek není moc vysoký (aspoň na mě). Co se ceny týče... no tak to je jiná. I s dopravou a tím podělaným (pardon, ale jinak to nejde) clem mě stály necelých 10 a půl tisíce. Za ty prachy si je vezmu i do hrobu!!! Ale jsem z nich nadšená a jsou přesně takový, jak na obrázku.
Odpovědět
@sylvie17 Díky za info, já jsem se nakonec rozhodla, že pořídím lodičky, které využiju i na normální chození... Takže M. Kors byla jasná volba a aspoň mi nebudou stát v botníku nevyužité.... Ale jsou překrásné!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@svatbajanaahonza - mozem sa spytat ake boticky si si od Korsa vybrala? Dakujem, Lucia :)
Odpovědět
@lucyku Mrkni na muj profil,mam je tam vyfocene. Obyc lodicky,ale jsou tak uzasny! ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?