Jakou barvu bot (jinou než bílou) k ivory/šampaň šatům?

Profilova fotka
Ahoj děvčata, neporadil by mi někdo, jaká barva svatebních bot se hodí k svatebním šatům v barvě ivory nebo šampaň? Zkoušela jsem k nim bílé, ale to pak šaty vypadají jako špinavé. Původně jsem chtěla malinové boty, ale ty jsem nikde ani po skoro 4 měsících nesehnala (ať už je neměli v mé velikosti, malý podpatek, nebo naopak příliš velký podpatek - kopyta atd.). Ivory nebo šampaň boty jsem viděla jen jedny, a to ještě neměli moji velikost. Navíc dávat za boty, které použiju jednou okolo 2.000 Kč se mi nechce. Takže přemýšlím o jiné barvě, ale teď babo raď...
Odpovědět
Můžeš si vzít botky úplně jakékoliv barvy, pokud budou ladit k barvě sbatby ;-) jinak Ivory svatební boty se dají sehnat na netu cca od 1200 Kč a když dobře vybereš, nemusíš je mít jen na jedno použití, ale nosit je i později. pokud je chceš vyloženě na svatbu, můžeš je pak zkusit prodat nebo si koupit již použité botky tady na beremku z bazaru.
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně bych volila barevné. Protože bílé boty k Ivory šatům si nějak neumím představit a nedávno jsem to u řešila. Měla jsem vybrané ivory a s botama by byl problém, trefit se přesně do odstínu. Barevné boty jsou teď velmi oblíbené a myslím že s nimi není co zkazit. Zkus si třeba koupit za babku bílé a třeba si je nastříkat na barevno a uvidíš, jak to bude vypadat.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky díky. Ale jak barevné? Barvu svatby nemáme žádnou - původně měla být ta malinová nebo fuchsiová, ale nakonec žádná barva nebude - vše bude všebarevné:) Bazar tady jsem zkoušela - to mě napadlo jako první, ale ve vel. 38 toho na výběr moc není. 1.200,- za boty na jedno použití se mi taky zdá trošku moc. Tenhle typ bot totiž nemám kam unosit. Spíš mi jde o doporučení barvy, která se k ivory nebo šampaň hodí. Třeba zelená se mi k ní nelíbí, ani fialová mi k tomu moc nesedí, červenou nemusím...no prostě nevím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
uprimne receno se ti k sampan satum bude hodit jakakoliv barva-je to celkem neutralni odstin, ale co bych urcite doporucila tak to odstiny telovo-pudrove...ted navic silene leti, takze jsou takove botky k mani vsude-mixer, bata, reno...budes to mi takove ton v tonu, k tomu dolat v techto odstinech kyticku a jsi jako z cukru :)
Odpovědět
Profilova fotka
jo, jeste me napadla zlata....ja osobne mam-telovo-pudrove se zlatou spickou-leti to ted, je to netradicni, ale v zapadnich zemich uz celkem dlouho moc moderni...tady se na to jeste divaji trochu skrz prsty, ale to je jejich problem, ze nevi co leti a bezi :) http://www.google.com/imgres?q=ivory+... barva neco takove...
Odpovědět
Profilova fotka
http://indulgy.com/post/yBWMthgA51/we... a kyti v podobnem tonu...
Odpovědět
Profilova fotka
@gangalova Jó tak pudrovou miluju. Ale zase jsem se neodvážila to risknout k těm šatům, ale je fakt, že by to mohla být pěkná kombinace. Co myslíš tyto: http://www.deichmann.com/CZ/cs/shop/d... anebo měli ještě takové světle růžové, ale třpytkaté.
Odpovědět
Profilova fotka
nadherne! ty trpytkate jsem taky videla...ale to mi prisly spis takove plesovky-ty jsou nadherne! pak jsem jeste videla v reno obuvi-mozna vic pudrovo-telove, lakovane, podobny tvar i podpatek- 649 Kc staly...takove boty je super koupe-pak je jeste vynosis a behem svatby dostatecne oslnis :)
Odpovědět
Profilova fotka
@gangalova no ty třpytkaté jsem už právě na webovkách nenašla, tak je nejspíš už nemají. Ale ty v odkazu bych koupila spíš, než nějaké lesklé, ty mi nesluší...
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít taky šampaň šaty, původně jsem myslela na barvu bot jako posílám v příloze, ale vzhledem k tomu, že barva svatby bude světlá lila/starorůžová, tak půjdu do barviček.
Odpovědět
Profilova fotka
@im4fun a v jaké barvě budeš mít kytici? A ženich kravatu?
Odpovědět
Profilova fotka
@alenka_p ženich kravatu zatím nemá, ale mysleli jsme, že mu koupíme kravatu v barvě jeho košile a mých šatů = šampaň (nebo ivory, přesně ten odstín neumím přiřadit). Kytici zatím nemám, ale nakonec asi bude smetanovo-bílo-růžovo-fialová. Ale definitivně ještě rozhodnutá nejsem. Jak říkám - na barvu svatby my nehrajeme a je nám jedno, jestli ubrousky ladí s toaleťákem, takže všechno bude v různých barvách, nejen v jedné. I když původně jsem chtěla malinově růžovou, ale od toho jsme upustili.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@im4fun jasné, chápu, já bych zkusila něco z barvy té kytice, ať to trochu ladí :)
Odpovědět
Profilova fotka
@alenka_p @gangalova Děvčata děkuji. Asi opravdu zvolím nějaké ty pudrové nebo světle růžové boty.
Odpovědět
ja mam saty taky barvu ivoíry a nasla jsem v obuvi CCC barvu takovou sampano a cele posete kaminky takze se hodi super
Odpovědět
Já měla zlaté, ale přišly by mi fajn i jakékoliv jiné barevné. Co žluté? Nebo do jaké barvy máte svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
@lennus Ne žluté boty k ivory šatům ne-e. Barvu svatby nemáme, ale nakonec asi pořídím nějaké pudrové, případně se poohlédnu po zlatých. V CCC jsem také byla, ale bohužel žádné použitelné boty jsem tam neviděla...
Odpovědět
@im4fun Zkus mrknout do butiku Cool, já si tam koupila a mají tam hezké. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lennus a mají tam výběr? Podle webovek mají snad jen 5 páru bot, což není mnoho :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mám taky ivory šaty a bílé boty bych k tomu opravdu nevolila, protože bych tím akorát zvýraznila, že šaty nejsou bílé :-) . Takže jsem hledala ivory/krémové boty, které pak po svatbě využiju i jindy, snad :-) . Koupila jsem ve Střevíce a více, mají tam velký výběr ivory bot. Jinak jsem zjistila, že u bot je opravdu vidět rozdíl mezi barvou bílá a sněhově bílá. Pokud máte svatbu barevnou, tak to máš super, protože si můžeš koupit boty jakékoliv barvy :-).
Odpovědět
@im4fun Já si vybrala hned podle webovek, ale měly tam tuším víc. Jestli to nemáš daleko, tak bych to zkusila, třeba tam mají i nějaký katalog, to nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
@keeshka Tak na to, že nemám sněhobílé šaty upozorní dostatečně prostření stolů, které je na místě hostiny pouze sněhobílé, jiné nemají a kupovat ho nebudu, co bych s tím pak dělala. Takže botama bych to nerada ještě zhoršila:) Ve střevíce a více (někde na Národní třídě, že?) jsem se ještě nedívala, jak to tam vyjde cenově? @lennus jeden ten obchod je na Andělu, to zase tak daleko není, zkusím tam mrknout.
Odpovědět
@im4fun Já byla na Vinohradech. Teď jsem se dívala na web a ty zlaté jsou hezké, líbí se mi oboje, Tobě ne? Tak hodně zdaru s výběrem! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lennus to jo, jenomže já potřebuju uzavřené boty, v těchhle páskových se vůbec, ale vůbec necítím dobře:( Hezké jsou, to jo, ale kdyby byly uzavřené, byly by ještě lepší:)
Odpovědět
Profilova fotka
@im4fun to bych neřešila :-). Blbé by bylo, kdyby na to upozorňovala ženichova košile :-). Myslím, že u stolů to nikdo vnímat nebude :-). JJ, Střevíce a více jsou na Národní. Já jsem tam původně nechtěla, protože jsem chtěla na botech ušetřit, ale nakonec vyhrála potřeba pohodlí a nechtěla jsem riskovat, že v botech nevydržím :-). Řekla bych, že tam mají boty cca od 1200, často i kolem 2000. Ten Cool je přímo na Andělu, hned na proti metru (přes tramvaj). Vím, že tam mají krásné šaty, ale o botech jsem nevěděla =-)
Odpovědět
@im4fun Mně byly hrozně pohodlné a zvlášť v létě, když je teplo. Neuměla jsem si představit uzavřené lodičky, navíc jsem nechtěla silonky, k létu se mi prostě nehodí, ale chápu, každý to máme jinak. Navíc jsem je pak využila i v létě. Pěkné béžové jsem teď viděla v Londýně v Primarku za 10liber. ;-) Zkus se podívat i k Baťovi, Deichmann - mívají tam svatební kolekce, Tamaris apod., nebo prostě zagooglit či Aukro, určitě něco najdeš! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lennus jo primark byl super, tam jsem se něco nakupovala:) Některé kousky ještě pořád mám, a to už je to tak 6 let zpátky:) No my máme právě svatbu v květnu, takže na počasí bych úplně nespoléhala vzhledem k tomu, že obřad by měl být venku. Abych tam pak neklepala kosu...Naopak na uzavřené lodičky jsem zvyklá, v práci ani otevřené nemůžeme mít, a to ani v létě, takže paráda. Spíš mi jen ty páskové boty ke mně nesedí, vůbec to není můj styl :-( Na webovkách Deichmannu jsem našla jedny pěkné růžové (odkaz jsem vkládala výše), ty bych upotřebila i potom. Ale určo se podívám na ten Anděl do Cool, ještě budu totiž potřebovat šaty na převlečení, tak to vezmu jedním tahem:) @keeshka zase tolik peněz bych za ně dala jedině za předpokladu, že by se daly použít i jindy - tzn. nesmí to být klasické saténové svatební boty s ozdůbkama. Na plesy totiž nechodíme a jediné místo, kam nosím lidičky je práce. Ale taky se podívám, peněženku radši ale nechám doma :-D Všem vám moc děkuju, máte super tipy :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?