Jaké boty vybrat ke svatebním šatům barvy slonové kosti?

Ahoj. Kdo víte, poraďte :-) Vybrala jsem si šaty v barvě slonová kost,teď chci k nim boty,ale když jsou třeba šampaň, je to jiná barva nebo ne?Jak nemám šaty u sebe, jen fotku,tak fakt nevím =-) :-N .Na internetu jsou ještě tmavší než ve skutečnosti. navíc nevím,jaké se pod tyhle šaty nosí punčochy??? :-| S bílými šaty by asi bylo po problému ]-(. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla bílé botky koupené dřív než šatky, které jsem si vybrala ve slonové kosti a můžu říct že i tak se dá...ale řekla bych že šampaň je o něco sytější než ivory (slonová kost) ta je jen taková uplně slabounce béžová..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@sarkusa Při výběru bot je lepší když už znáš tú "svou" barvu. Taky je třeba se rozhodnout jestli ty botky chceš taky nosit po svatbě běžně nebo je chceš mít jenom na "svátečnější" příležitosti. Já bych doporučila smetanovou pravou kůži pokud je chceš mít taky na běžné nošení. Pro ty sváteční bych asi doporučila eko kůži zlatou nebo něco ze saténu. Přeju hodně štěstí při hledání...
Odpovědět
možno aj niečo úplne iné? farebné topánky, tie by mohli byť akejkoľvek farby. a pančuchy pokojne aj telové. ja som si skúšala šaty v odtieni slonová kosť a dala mi ešte aj že "diamantová biela". tak nemusí to byť ani tak jednoduché s tou bielou a ivory, názvom biela sme neskončili :)
Odpovědět
odstín bot může být jiný než jsou šaty -
Odpovědět
@sarkusa Ano shampagne i ivory (slonová kost) jsou 2 různé odstíny. Ale v barvě ivory boty jsou, hlavně hodně v Polsku, nedávno jsem tam byla a měli pěkný výběr. :-) Bez problémů se dají sehnat i v této barvě punčochy ,,většinou ve svatebním salónu", alespoň u nás tak vybaveny jsou, ale i ve specializovaných prodejnách na toto zboží. Je opravdu pěkný výběr. Držím palečky. :-)
Odpovědět
Jakou mas doplnkovou barvu svatby? Ja mela treba boty modry ze satenu.
Odpovědět
@jennyexx mohu se zeptat kde v polsku? mam take saty ve slonove kosti v barve a schanim boty,nejlepe balerinky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já, protože mám docela problém se svou velikostí, jsem si koupila barvy krémové. šaty mám lehce krémové ale botky pod sukní stejně nepujdou videt :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela champagne a byli prakticky totozne...asi zalezi kus od kusu.Ale s bilou by jsi na tom nebyla lip,ma taky moc odstinu...Naopak si myslim,ze u te sl.kosti se mensi rozdil spis ztrati.
Odpovědět
@kaylinka Já byla ze strany od českého Těšína a byl velký výběr klasicky na tržnici. Moc pěkný. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?