"Ibalginově" růžové botičky

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, sháním "ibalginově" růžové botky na ideálně 5 cm podpatku. Máte nějaký typ??? Už patery boty mi vybouchly, začínám být zoufalá... Děkuju za každou radu :-))
Odpovědět
@misa_s Dobrý den - u nás je to materiál pravá kůže č. 8 PK 8. Botky si můžete upravit a vyskladat podle svého vkusu víc rubrika "boty vizualizace". Návrhy zpracujeme rádi a ZDARMA. Přikladáme foto - model Natalie v kombinaci bílá vs růžová pravá kůže materiály č. 1 + 8. Přejeme krásné svatební přípravy...
Odpovědět
Profilova fotka
Našla jsem jen balerýnky od Mel, ale jsou dost drahé (na to, že to jsou baleríny): https://www.different.cz/damske-boty/... Nebo na vinted: http://www.vinted.cz/damske-boty/vyso... Zkus se podívat na tom vinted, je tam toho docela dost, neznám tvojí velikost :-)
Odpovědět
@misa_s Včera jsem viděla tyto v obchodě Gate :-) Fotku jsem si stáhla normálně z netu, ale jsou to jednoznačně ony.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misa_s ibalginově růžové boty jsem viděla i ve streetu v Brně ve Vaňkovce, vypadali fakt parádně, musela sem se držet abych si nekoupila další botky :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?