Cena svatebních bot pro nevěstu. Kolik stojí?

Profilova fotka
já si koupila botky...ale nejsou přímo svatební a stály 790,- . Ty co uvádějí v salonech za svatební...jsou jako každé jiné z obchodu ale jsou mnohem draší - 1200-1500. Takže ať shání boty všude možně a ty co se jí líbí a ne ty co mají "nálepku" svatební!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, záleží na tom jaké chce a kde je bude kupovat. Ve svatebních salonech se ceny pohybují od 1000 - 2000, což mi přijde docela dost za botky, které budu mít jednou na sobě. Já jsem koupila za 200,- v malém obchůdku na Národní třídě, jsou moc hezký a pohodlný. Pod šatama stejně nebudou moc vidět :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ty moje 1290 Kč, koupené tady od zolky, jsou kráásné i ženský v salonu při zkoušení šatů mi je obdivovaly. Peněz vůbec nelituju, investice se vyplatila ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam taky za 200 krasne bile lodicky, ktere se daji pouzit i kdykoliv potom. Davat 1500 za boty s perlickami a krajkou, ktere uz nikdy jindy neuziji, mi prislo na hlavu...
Odpovědět
A kde ty boty za 200 kupujete? Taky bych chtěla nějaké levné, když je to jen na jeden den, ale nic nemůžu sehnat. Buď se nehodí barevně, nebo je nemají v mojí velikosti :-( Nakonec asi zkončím u těch drahých v salonu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja ty moje koupila v Praze na Narodni. Kousek od Strevice a vice, asi tak 50 m smerem k Lazarske.
Odpovědět
Profilova fotka
no jo...to máš z Kroměříže na Národku docela štreku! Ale takové obchody musí být i u vás, ne????
Odpovědět
Profilova fotka
...tak to byla super koupě, botky za 200 už dneska jinak snad ani u Vietnamců neseženeš
Odpovědět
Obchody tu jsou, ale ne s botama za 200 :-| Už jsem obešla i vietnamce a nic jsem nenašla. Asi jsem moc náročná.
Odpovědět
Profilova fotka
...já bych teda neunosila ani bílé lodičky, protože lodičky nenosím, takže jsem holt investovala víc a pak botky prostě prodám ;-) (teda pokud je někdo koupí)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem taky kupovala s tím, že je chci pak užít, takže mám zlaté baleránky...viz album, kterí pak unosím, Jsou krásné a nevšední, narazili jsme na ně náhodou a byly ve slevě...jsou totiž značkové a jinak dost drahé ...ve slevě 790,- a přítel z nich byl unešenej. Celá svatba bude smetanově zlatá...takže supr kup!
Odpovědět
Profilova fotka
teda - Balerínky a Které:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
spoustu peknych bot ted maji treba v obchodech CCC (casto v obchodnich centrech). alespon mne by se jich tam libilo plno a hlavne jsou to boty, ktere se pak daji vyuzit i na normalni noseni, ne jako ty ze salonu... ceny tak kolem tisicovky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, já měla boty za 999 Kč a kupovala jsem je v Humanicu ... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já měla bílé sandále na podpatku za 800, říkala jsem si, že ty pak můžu nosit i v létě k šatům. dávat několikanásobek za speciální boty, které nebudou pod šatama stejně vidět a už si je nikdy nevezmu na sebe mi přišlo fakt zbytečný.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to já mám botičky za 1590...Sháněla jsem všude možně, ale vůbec jsem nemohla žádné sehnat, protože musím mít botky bez podpatku a sehnat je bylo peklo...A když už jsem viděla nějaké bez podpatku, tak se mi zase ani trochu nelíbily...Takže nakonec jsem byla ráda, že jsem jsem sehnala krásné svatební botky bez podpatku a těch peněz mi nebylo ani trochu líto :-)
Odpovědět
Ahoj, v salonech (v Brně) mi nabízeli za ceny 1500-2500,-. V normálním obchodě (ale spíš menší obuvi) - je měli kolem 800,- - 1200,-, pokud ale netrváš na "svatebních", co mají bílý podpatek a podrážku, tak já si koupila lodičky za 500,- v Humanicu, v Renu jsem viděla s bílým podpatkem za 800,-, a teď na svatbu mám od ťamanů, mě totiž lodičky vydrží asi 3 měsíce, a je jedno jestli jsou za 1000,- nebo 100,-, to už mám odzkoušené, asi neumím chodit :-N
Odpovědět
Teda zeny, nevim, co vam nabizeji v salonech, ale mne dneska ukazovala pani majitelka jednoho takoveho salonu katalog se svatebnima botkama a temer vsechny byly za 970,- Kc.
Odpovědět
Kelisova - asi hodná paní majitelka , která nechce z nevěst vytřískat poslední peníze :-N Tak kdyby to vypadalo všude :-D
Odpovědět
spoustu peknych bilych ted maji v deichmannu, za par penez, jen pro me je to uz trochu neaktualni..., 8-( ale tam by si vybrala lecjaka nevesta,... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám z Pražské tržnice za 350 ;-) Jsou super a na jeden den to bude úúplně stačit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám lodičky za 260,- z klasického obchodu s obuví - vyprodávali ve slevě loňské zásoby a zrovna se mi líbily.
Odpovědět
já jsem si kupovala botky na maturitu za 700... shodou okolností jsou bílé :-D
Odpovědět
Profilova fotka
...no já bych možná našla bílé lodičky z tanečních z věnečku, ovšem moda se krapek pozměnila :-D
Odpovědět
Profilova fotka
zkus www stránky kadah,mají úžasný výběr a botky od 600,-kč ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky.. půvoně jsem si koupila botky v jedné obuvi v Náchodě ty stály asi 850,-- ... ale potom jsem si objednávala z ebay... přišly mě asi na 1200... ale můžu je nosit i normálně... vypadají hezky... Unosím si myslím oboje... foto v albumu...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj: Ja koupila bile botky bez podpatku s bilou podrazkou v Deichmanovi za 599,- Meli tam i krajkove balerinky za 499,- a plno dalsich bilich botek.
Odpovědět
Leonko a kde jsi našla ty ceny? Na stránkách je nemají :-|
Odpovědět
nemáte tip na krémové pěkné botičky? v praze...v deichmanu a dalších mají krásný výběr v bílých, ale k šampaň šatům jaksi smůla... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, botky mají holky i za 100 kč a jsou pěkné, já mám vyhlídnuté za 649 kč a když nepřijdou, tak mám smůlu a musím do nadměrné obuvi za 1700 kč a výše ;-( ;-( ;-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?