Boty vhodné k šatům přilnavým bílým (kytka bude nejspíš žlutá)

Ahoj, nechám si poradit. Sháním boty, které by seděli k šatům,které zasílám níže. A taky radu, jestli mám přistoupit na kytičku ve žluté barvě - slunečnice a luční kvítí. Děkuji:)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj :) já bych volila botky spíše jednoduché, protože máš jednoduché šaty. záleží, jaký typ bot se ti líbí..já osobně bych volila s uzavřenou špičkou..a kytici bych neměnila..:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, šaty jsou nádherné a za boty bych taky volila nějaké jednoduší, klidně čistě hladké a možná bych šla spíš jen do nějakých páskových sandálků a kytice ze slunečnice je vážně super nápad :-)
Odpovědět
Taky bych radila jednoduché botičky, nejlépe aspoň částečně otevřené, takové vzdušnější.
Odpovědět
ok, děkuji a něco z uvedené stránky vhodného? :) Ať jsme trošku konkrétní? :) http://www.domodi.cz/damske-lodicky/b...
Odpovědět
@d0 Brala bych k tomu spíš také nějaké páskové sandálky na podpatku, uzavřená špička mi k tomu nějak nejde. Slunečnici si k tomu nedovedu moc představit, v jaké barvě je ta porta či co to je na těch šatch? Nějak to není na fotce moc vidět.. Kytku bych tedy luční spíš nevolila, přijde mi, že se k tomu víc hodí nějaká klasika, ale může to být fakt tou fotkou.
Odpovědět
http://www.botovo.cz/damska-obuv/bale... další dobrá stránka kde vybrat...:)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, jestli máš na té fotce podpatek, pokud ne, tak bych dala jen nějaký hodně nízký, abys nevypadala, jako když čekáš velkou vodu :-N Pokud jo, tak v té přibližné výšce...
Odpovědět
S kytkou si zatím taky nejsem jistá, taky není slunečnice jako slunečnice.....zašlu vám v jaké formě se mi líbí a není to moc kýč :))
Odpovědět
@d0 Krásné kytice, obzvlášť ta poslední je úžasná.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mne ta posledni :-) o zlutych lodickach jsi neuvazovala?
Odpovědět
zasílám (snad) lepšífoto šatů
Odpovědět
páskové na podpatku :)
Odpovědět
Článek se načítá
....klidně zasílejte další nápady a názory...je to tajná svatba...proto se nemám s kým poradit :D
Odpovědět
Šaty jsou krásné. Se žlutou bych pohlídala odstín, aby se hodila k té stříbrné, boty by se mi k tomu líbily klidně stříbrné nebo nějaké lehce metalické sandálky na podpatku, popřípadě saténové - normálně na to moc nejsem, ale tyhle šaty si o to podle mě vyloženě říkaj.
Odpovědět
(ale zase by se moc ty boty asi nehodily k těm kytkám výše)
Odpovědět
Dobrý večer, ke slunečnicově žluté ladí i náš odstín exkluzivní kůže EKaL č. 6 nebo i AS č. 16. Boty můžeme zhotovit s úpravami na Vaše přání - paty, špičky, podpatky,...Vám na míru. Investici do luxusnějších a pohodlných bot možná ve svatební den oceníte :-). Přikladáme pár obrázků z návrhů nevěst a přejeme krásné svatební plánování...Váš Popelka team
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?