Boty pro nevěstu Ostrava

Holky, nemáte tip kde pořídit botky pro nevěstu v Ostravě? Zatím jsem se byla podívat v Karolíně a nic mi nepadlo do oka, a když už tak mám problém s velikostí...mám 41. Konkrétní představu nemám, jen aby mi padly do oka. Děkuju za každou tip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jee, taky bych potřebovala pomoc :-D
Odpovědět
@cleuse já bych objednala boty ze zoot.cz - můžš vyzkoušet na jejich výdejně a klidně jim tam vše nechat, pokud ti to nebude. taky ovšem záleží, zda se ti něco z jejich nabídky líbí/hodí....já jsem si přes zoot koupila zlaté sandálky.
Odpovědět
Profilova fotka
Mam z bati jemně růžovè. Navíc jde o nějakou technologii a vaha je rozložená po celé delce, takže jsou pohodlne. Jsou i modre a bile
Odpovědět
@clarkaa nevíš náhodou název těch botiček? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukni do meho alba. A stranky bati.
Odpovědět
Já mám tyhle z Karolíny :)
Odpovědět
@kristynaklikova na ty jsem koukala,ale mě osobně tam vadí to zdobení. Každý má holt jiný vkus :-)
Odpovědět
@cleuse V ruce se mi moc nelíbili, ale na noze vypadají jak pro princeznu :-)
Odpovědět
@kristynaklikova no mám dojem,že stejně nebyly v mé velikosti.
Odpovědět
Botky sehnany a hned dvoje :-) v john garfield maji ted akci, 2.par za poloviční cenu.
Odpovědět
já si kupovala u bati bílé lakované, úplně jednoduché, ale elegantní za 1600 myslím...měli jak nazouvací, tak ty samé s páskem kolem kotníku a ještě nějaké tuším...hlavně byly hodně pohodlné - mají tu jejich super pohodlnou stélku insolia :) já žádné šílené zdobení nechtěla, tak jsem byla hodně ráda, že jsem na razila na normální
Odpovědět
@simman také jsem hledala jednoduché. a hlavně abych je mohla využít i pak...no a u Bati jsem koukala na ty s tou jejich technologií, ale nebyla velikost. Nakonec mě dvoje boty vyšly na 1.100,- :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
ahoj holky máte nějaké tipy, kde koupit svatební lodičky v Ostravě? Potřebovala bych pokud možno co nejnižší podpatek, jsem dost vysoká a taky kvůli pohodlí. Nechci moc kupovat přes internet, kde není možné si boty vyzkoušet. Díky moc za tipy :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Velký výběr svatební obuvi nabízíme v našem salonu Belladona v Ostravě. Zde si můžete obuv dle svého přání nakombinovat tzn. vybrat výšku a šířku podpatku, dle pestrého vzorníku vybrat barvu, krajku, kůži a určit aplikace pro dozdobení. Těšíme se na Vaši návštěvu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?