Boty Melissa - přemýšlíte o nich na svatbu?

Profilova fotka
je tu taky nějáká milovnice botek Melissa a přemýšlí o nich na svatbu - na obřad? já boty Melissa / Mel zbožňuju, mám jich několik a nosím je skoro furt, dokud to jde. přemýšlím o nich i na svatbě, ty bílé /krémové/lehce béžové se srdíčkem.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ahojík nemáš odkaz na ty první z leva?
Odpovědět
ahoj, já mám připravené tyhle a úplně jsem se do nich zamilovala, pohodlné a voňavé, dokonalé ;) takže za mě určitě ANO ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem mela krasne Melissky na svatbě...jsou nadherne, vonave...ale meli jsme hodne teplo a mne se dost poti nohy, tak jsem mela problem, ze mi v nich nohy trochu klouzali...i kdyz jsem v nich mela tu gelovou protiskluzovou vložku. ale i tak bych si je vzala zas, jsou super. Mrkni se mne do alba.
Odpovědět
Profilova fotka
kdyby meli zelene, ak je beru hned ale nesehnala jsem :-(
Odpovědět
Já jsem měla MELky na přezutí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já budu mít taky MELky, mám jich doma fůru a nosím je skoro pořád, takže ani na svatbě tomu nebude jinak... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@susmevem a prosím Tě, nevíš kde bych mé první vybrané mohla sehnat? sháním všude, originály a nikde nic :/ fake nechci ....
Odpovědět
Profilova fotka
@berusilinka Ja jsem ty tvoje taky chtela, ale u nas jsem je nesehnala. Hezky vyber maji na http://www.pestra-moda.cz/damska-obuv... . Tam jsem koupila ty svoje. Zkus mrknou na aliexpress.com - jsou to cinani, postovne zdarna! Jedina nevyhoda je dlouha doba dodani, i pres mesic (ale da se zaplatit rychlejsi dodani). Jen nevim, jak moc origos to bude...Ja jsem si z aliexpressu objednavala conversky a vypadali uplne jako orginal (akurat se netrefili do meho cial :( Ale zase ty tvoje tam maji za 30 dolaru!!!! Coz je parada :) http://www.aliexpress.com/wholesale?S...
Odpovědět
Také mám připravené MELky na přezutí
Odpovědět
Ty jsou uzasnyyy:-) kde se daji sehnat???
Odpovědět
@petbap Koupila jsem je na netu (ZOOT), ale už je to delší dobu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@berusilinka .. Já mám všechny botky z Destroye, takže zkus mrknout tam... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@jaanina86 můžu se zeptat, jaké máš k těmto botům doplňky? mně se taky líbí, už jsem si je objednala (možná trošku jiný odstín, mám kávově hnědé), ale nevím, jak to všechno vkusně doladit, aby to nevypadalo, že mám jen barevné boty, ale aby všichni poznali, že je to promyšlené a je to tak schválně :-)
Odpovědět
@vladulinka85 já měla ty světlé, ony jsou spíš tělovo-béžové, tak to nesladěně nevypadalo - chtěla jsem kytici s bílými, růžovými a béžovými květy, aby mi ty béžové s těma botama ladily, což nakonec teda úplně neklaplo, ale jak bylo v té kytici více pastelových tónů, tak to vypadalo pěkně. Ta kytice byla dole obalená barevnou organzou, já jí měla světle růžovou, ale myslím, že kdyby ta se bývala doladila k těm botám, bylo by to ideální... tak to můžeš směřovat třeba tímhle směrem a doladit to nějakou organzou, mašlí nebo tak. A v těch botách jsem vydržela od deseti dopoledne do čtyř do rána (i když normálně v podpatkách nechodím), kdyby někdo pochyboval o tom, jestli jsou pohodlné ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Obnovuji diskuzi, nemáte některá v plánu na svatbu? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít na přezutí balerínky, ale uvidím, možná si seženu i lodičky Melissa
Odpovědět
Holky já moje svatební prodávám. Nakonec se mi nehodí stylově. Krásně voňavé, nové v krabici, pouze vyzkoušené. Velikost 38 psaná, sedí na 37.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@jaanina86 Holky kde je koupím, myslím ty krémový s mašličkou, jak jsou tu vyfocený, jsou úžasný.
Odpovědět
@shigella Cena?
Odpovědět
Profilova fotka
Brazilská obuv zn. ZAXY…..
Odpovědět
Profilova fotka
Mám zatím na přezutí tyto. Nádherné a voňavé ♥
Odpovědět
Já se vdávala ve stejných, jako tady dávala foto rencik_a a nemohu si je vynachválit, k šatům vypadaly krásně, pro obřad na louce perfektní a vydržela jsem a do rána :)
Odpovědět
@shigella máte je ještě?
Odpovědět
@terysek01 nemám
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@rencik_a Ahooj, zoufale sháním Melissky Trixy, přesně v té barvě jako na obrázku. Velikost 39, nebo 40. Máte někdo typ kde je koupit prosím? Děkuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
@frial Já jsem je taky dlooouho hledala, ale, bohužel, v žádném českém ani slovenském obchodě už nebyli. Všude mi psali, že už je nenaskladní, protože to byla stará kolekce. Nakonec se mi povedlo je najít v polském e-shopu. Byli už poslední. Spolu s poštovním byli teda pěkně drahé, ale já jsem je prostě musela mít. Mám je ve velikosti 40, ale jsou tak úžasné, že je neprodám.
Odpovědět
@rencik_a :) to jo, přesně 40 hledám :D Právě taky sháním dlouho, ale nakonec jsem asi rezignovala a vezmu tyto https://answear.cz/1194331-zaxy-baler.... Jsou sice z jiného soudku, ale jsou hezounké. Děkuji za reakci, ať se daří. S.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja taky miluju Melissa a na svatbe budu se mnou taky. Zatim mam na prezuti. Este uvidim esi i na obrad dle satu. Saty teda este nemam.
Odpovědět
Profilova fotka
@martinasimvan
Odpovědět
Profilova fotka
uz dorazili moje Melissky na prezuti :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?