BOTOVO - ano x ne

Ahoj holky, už to tu jednou bylo, ale objednávala jste teď některá botky z Botovo?? Jaké jsou zkušenosti? Pokoušela jsem se najít boty normálně v krámu, ale bílé lodičky s kulatou špičkou prostě nejsou a když už jsou, mají mega podpatek :-| Za každou radu, zkušenost budu vděčná, Lucka
Odpovědět
@maboule ted jsem objednávala poprvé, jen doporučuji o velikost větší, já si objednala klasicky 39, a byly mi malé. Nevím jak funguje reklamace, já si objednala nové, 40tky sedí dobře. Byly levné a vypadají docela v pohodě. Minimálně ten den snad vydrží :-D (jde o baleríny)
Odpovědět
já jsem si objednávala už asi 6 párů, z toho jsem 5 vrátila. Vypadají ve skutečnosti všechny úplně jinak, levně, nekvalitně.
Odpovědět
Asi půjdu bosa :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já si objednávala,jednou seděly jako ulité a podruhé mi byly volné...ale vrátili peníze i za poštovné,což mě příjemně překvapilo:-)
Odpovědět
Já si objednala jen svatební, a vcelku spokojenost. Na fotce sice vypadaly líp, ale i tak za ty peníze dobrý. Velikost 39 sedí dobře, neliší se to od jiných značek
Odpovědět
já už si z tama objednávala 2x a až budu potřebovat, mrknu se znova. za ty peníze mi přišly celkem kvalitní boty, chodím v nich na střídačku denně asi 2-3 kilometry a jsou pohodlné a drží. ale lodičky jsem si neobjednávala, tak nevím. Někde v diskuzích jsem zachytila, že to vozí od výrobce z Francie.
Odpovědět
@maboule Ahoj, s botovo zkušenost nemám, ale píšeš o kulaté špičce a nižším podpatku...zkoušela jsem si v obuvi, bohužel ne v čr krásné lodičky od tamaris, tak nevím, jestli by byly k dostání i tam..ale byly moc hezké, na fotce to ani není vidět, ale byly takové jemné perleťové, podpatek tak akorát, špička kulatá a zdály se být pohodlné, alespoň co jsem je měla chvíli na noze..Za babku to teda není, ale záleží, jaký na to máš budget... :) http://www.tamaris.de/lauco/1-1-22439...
Odpovědět
Profilova fotka
Mám z botovo botky a doporučuji :) Super výběr i slušné ceny, dodání velmi rychlé. A sedí :)
Odpovědět
@kikwita - Ahoj, děkuji moc za odkaz ... Botky už mám :-) Nakonec úplnej opak toho, co jsem chtěla :-) Ale jsou krásný, drahý mi je vybral :-)
Odpovědět
BOTOVO je skvělé. Mám od nich boty už asi 4 roky a jsou stále pěkné a pohodlné.
Odpovědět
Ano doporučím, botky jsme si na svatbu zde objednala, akorát jsme musela trochu rozšlápnout, ale jinak vše OK
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?