Botky z eBay, máte zkušenost?

Profilova fotka
ahoj nevěstinky... máte některá zkušenosti s botičkami z ebay?? do jedněch jsem se naprosto zamilovala ale nevím jestli budou vypadat jako na obrázku a taky aby mě šli velikostně ...
Odpovědět
Profilova fotka
@vercas01 Zdravím Vás! Ono se to má trochu jinak.. :) Ebay je obecně jen velký internetový obchodní dům (přeneseně vzato), který má v sobě miliony malých obchůdků. Tudíž důležité je přečíst si informace o samotném prodejci, který Vaše konkrétní botičky (mimochodem moc pěkné!) prodává. Měl by mít reference, jak se choval v minulosti k ostatním nakupujícím a jak ti byli s nákupem spokojeni (čím více má v hodnocení procent, tím lépe - maximum je 100%). Taktéž ne každý prodejce z ebay zasílá své zboží do České republiky. Případně, pokud zasílá, může být poštovné dost často velmi neúměrné k ceně daného výrobku. Pokud pošlete konkrétní odkaz, kde jste na ebay botky viděla, jistě se Vám dostane přesnější odpovědi, jaký/který výrobce prodává a co od toho čekat. :) Přeji pěkný den, Honza.
Odpovědět
Profilova fotka
@honzajezdik_photography Moc díky :) no já jsem hlavně na ebay v životě nenakupovala ale jde mi o to, že v jsem zatím v ČR nesehnala botky který by se mě líbily jako tyhle :) moc díky za pochvalu botiček :D http://www.ebay.com/itm/SHOEZY-Womens... tak to jsem netušila, že všichni nezasílají do ČR díky za info ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@vercas01 Předně, botky jsou z Číny. Prodejce sice píše, že do Evropy zasílá, ale pro přesnou kalkulaci poštovného ho musíte přímo kontaktovat zprávou/emailem. Z Číny obecně nebývá poštovné moc drahé, tudíž pokud je to rozumný prodejce, neměl by s tím být velký výdaj. Jiná a zásadnější věc je ta, že Vámi zvolené botky jsou nabízeny pouze v tzv. aukci. Tj. jejich cena není konečná - prodejce je nabízí tomu, kdo zaplatí nejvíc. Nejdou tedy hned přímo koupit, musela byste vyhrát tu aukci. Na ebay jsem toho v životě nakoupil (utratil :) ) hodně. Nejsem skeptik, spíš optimistický realista, a zrovna bot z Číny bych se trochu bál, jaká dorazí kvalita provedení. Na beremese je několik otázek na nákup šatů z čínské produkce. Pevně věřím, že by Vám tam poradily dámy i s nákupem botiček. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@honzajezdik_photography Moc díky za snahu a odpověď :) já jsem na to koukala ale nějak se v tom nevyznám :D
Odpovědět
Profilova fotka
@vercas01 Žádný problém. Internet je mé hobby (abych se nezbláznil z retušování fotek za počítačem :) ). :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?