Bílé kožené lodičky za 999,-

Ahoj, holky, jen kdyby někdo třeba hledal lodičky na svatbu, tak jsem narazila na stránkách Baťi ve slevách na tyto lodičky... http://www.bata.cz/web/kategorie/slev... http://www.bata.cz/web/kategorie/slev... http://www.bata.cz/web/kategorie/slev... http://www.bata.cz/web/kategorie/slev... Pozor jen že už jsou jen nějaké velikosti.. všechny jsou koukám kožené, a za tisícovku, myslím dost dobrá cena :) tak jen když někdo hledá obyč bílé kožené lodičky za dobrou cenu, tak snad tato diskuze poslouží ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
První mám a musím říct, že jsou opravdu maximálně pohodlný, podpatek je tedy jehlový, takže asi budu muset koupit tu šílenost, abych se nebořila do trávy, ale zatím jsem nenašla pohodlnější. V sobotu se ještě chystám do Spálený - Střevíce...., pokud nebudou mít nějaké, které mě extra zaujmou, tak ty od Bati budou moje svatební ;-)
Odpovědět
ty ve třetím odkazu jsem strašně chtěla, bohužel velikost 38 už není k dostání.. tak mám tyto http://www.bata.cz/web/kategorie/web-... o pár set dražší, ale neskutečně pohodlné.. I když jsem moc chtěla ty do špičky..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?