Béžové botky pod tyto šaty?

Ahoj holky, myslíte že bych si pod tyto šatky mohla vzít béžové botky, které bych pak využila i později? Nemohu najít bílé botky co by mi padly do oka a tyhle béžové byli i příjemné na noze - ikdyž pak plánuju se přezout i tak do balerínek a asi i pohodlnějšího oblečení. Díky za názory.
Odpovědět
Taky jsem si kupovala botky, aby se daly nosit i pak normálně, ale volila jsem k bílým šatům bílé boty.. Tyto béžové jsou hezké, ale pod svatební šaty se mi moc nezdají.. Jedině kdybyste měli svatbu do béžové či hnědé barvy..
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud se ti líbí tak není důvod si je na svatbu nevzít... máš dlouhé šaty, takže boty stejně vidět nebudou. Není přece pravidlo když máš bílé šaty mít i bílé boty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla tyto, taky béžové, tzv. nahé boty. Takže béžová/ tělová mi přijde OK. Ale ty tvoje mi přijdou moc „tvrdé“. Asi ten podpatek mi přijde moc tlustý... nevím, no.
Odpovědět
Důležité je, aby ti v botech bylo dobře ( vydržet v nich postávání před obřadem, obřad, foceni), jak už je tu napsáno, botky vykounkou z šatů jen minimálně. Jen bych ráda upozornila na to přesouvání do balerínek - často hrozí courání sukně a šlapání si po ni jak sama, tak ženichem. Já jsem to nakonec vyřešila bílými balerínkami na celý den :-)
Odpovědět
Jak už se tu píše, jsou takové mohutné, chtělo by to nějaké jemnější. Jinak mně se nelíbí barevné boty ke klasickým svatebním šatům.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se líbí. A stejně nebudou pod dlouhými šaty vidět. :-) Jestli jsou ti pohodlné, tak bych to tak neřešila a klidně si je vzala...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?