Balerínky pro nevěstu, co si o tom myslíte?

Holky, co si myslíte o balerínkách pro nevěstu? Uvažuji o nich. Nemohu sehnat botky na podpatku. Buď mne řežou pásky, nebo mi u lodiček noha lítá ven, protože mám opravdu hodně úzký nárt. Navíc chci botky pohodlné, abych v nich vydržela celý den, protože mi dle nich upraví svatební šaty, když bych se pak přezula do nízkých z vysokých, šaty bych zničila. Viděla jsem teď jedny úžasné balerínky. Tak pohodlné botky jsem nikdy na noze neměla. Ale cena 3 000 Kč. Co myslíte, jít do toho, nebo ne?
Odpovědět
@buldok Proti balerínkám na svatbu nemůžu říct ani jedno křivé slovo, takže bych do toho šla (i když 3 tis. se mi už zdají opravdu hodně, takže asi spíš levnější... Já jsem teda měla maličkatý klínový podpatek (viz fotka) a byl to ideál! Obávám se totiž, že z úplně plochých bot by tě zas mohla bolet pata po celém dni (já jsem jí maličko cítila, ale nebylo to tak hrozné).. Jinak P.S. témat o balerínkách je tu už hodně ;-) http://www.beremese.cz/diskuse/tema/b... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/j...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mám problém sehnat boty kvůli úzkému nártu. Viděla jsem tolik krásných bot a buďto mi padaly (protože neměly pásek) nebo byly na strašlivě velkém podpatku (snesu max 5cm). Nakonec jsem si koupila boty na 3cm podpatku (mám je ve fotoblogu) a ty mi sedí. A jestli v nich nevydržím tak mám na přezutí balerínky. myslím, že třícentimetrový rozdíl šatům nijak neublíží.
Odpovědět
Já jsem myslela, že taky půjdu do balerín...než jsem viděla tyhle botky na klínku :-D zkusím sehnat něco na ten způsob, ale chtěla bych čistě bílé :-)
Odpovědět
Já jsem si koupila balerínky v Myslbeku v Praze obchodě Deliberti asi za 1700Kč celokožený bílý a nelituju, byly hrozně pohodlný. Zkoušela jsem taky všude možně svatební boty, ale představa, že v nich budu běhat celý den a navíc hostinu jsme měli na chalupě....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?