Zkušenosti hotel Fontána Brno

Ahojte, nalšy byse zde nějaké nevěsty, které mají zkušenosti s obřadem,svatební hostinou a rautem v hotelu Fontána poblíž brněnské přehrady? Nejlépe nevěsty nebo svatebčané, kteří tam měli svatbu v blízké minulosti, řekněme tak od loňského jara. Jako lokalita to vypadá zajímavě, ale nejsme si jistí, jestli to bude to pravé ořechové, jak se říká. ;-) Děkuji všem zúčastněným za odpovědi
Odpovědět
@magdalsc byla jsem tam na svatbě před rokem, všichni byli spokojeni, obřad byl na zahradě, jídlo bylo dobrý. My to plánujeme na příští rok a Fontána je taky v hledacku
Odpovědět
My tam plánujeme svatbu na červen 2016. Měl tam svatbu i kamarád a ještě známá od kolegyně z práce a všichni byli moc spokojení. Cca 3 týdny zpět jsme se byli i na hotelu dívat, když tam právě chystali svatbu a měli to moc hezké.. jak na obřad tak na hostinu a posezení na terase... :)
Odpovědět
Profilova fotka
My tam budeme mit svatbu 09/2016. Jsem zvědava, jak budeme hledat oddavajiciho, s matrikou si iluze nedělám...takže nejspíš budeme muset volit církevní sňatek. ...
Odpovědět
@pavzal to jsme taky zatím ještě neřešili :D. jak moc dopředu je to třeba zajistit? nevíte holky?
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud vim terminy z matriky budou v breznu.Ale když jsem se na jejich webu divala na ty letošní, je to fakt bida :-( Takže budeme hlexat faráře asi už po Novým roce :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahojte, planujem svatbu na 9/2016 a favoritem je prave Fontana. Budeme mit hodne lidi ubytovanych tak se chci zeptat, jestli nekdo nema zkusenosti prave s ubytovanim? Recenze na ubytovani na internetu nas celkem odrazuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já jsem v minulých letech na Fontáně spar svateb realizovala, posílám fotografie pro inspraci a věřím, že pokud se pro ni rozhodnete budete tam spokojeni. Výhoda je moc hezké prostředí na focení, blízkost vody -přehrady na fotkách dělá svoje a velké soukromí hotelu taky. Přeji krásné plánování Jolana K.
Odpovědět
Moc diky za fotky. Nakonec jsme se rozhodli pro Rakovec. Prostor je tam vetsi a atraktivnejsi. Navic nas ve Fontane zklamala ochutnavka svatebniho menu.
Odpovědět
Profilova fotka
@rixt Rakovec je určitě taky dobrá volba, hodně světla, terasa a nádherný výhled. ;o) Posílám par fotek.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?