Zásnubní prstýnek při obřadu, mám ho nechat doma?

nechat ho doma, nebo normálka na prstě a při obřadu k němu přibude snubní? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem o tom uvažovala a asi ho nechám doma :-)
Odpovědět
Já si dám na pravou ruku, kde ho už pak nechám natrvalo :o)
Odpovědět
Na obřad jsem zásnubní prstýnek dala na prsteníček pravé ruky a po obřadu jsem ho vrátila zpět na levou ruku, kde ho nosím spolu se snubním.
Odpovědět
Já jsem ho nechávala doma. Mám takový tvar zásnubního prstýnku, že spolu se snubním se nosit nedá, nejdou k sobě absolutně ani stylově a na druhé ruce je mi příliš velký. Takže jsem ho nebrala vůbec.
Odpovědět
Profilova fotka
neměla jsem ho v den svatby. taky mám prstýn ek který se spolu se snubním nedá nosit tak ho nosím na druhé ruce :)
Odpovědět
V den svatby jsem nechala na levé ruce vyjímat jenom snubní :)
Odpovědět
Profilova fotka
v den svatbu bude v krabičce a po obřadu přibyde k snubnímu - budu je nosit oba na jednom prstu (na pravý se mi nevejde; je nenápadný, maličký a se snubním k sobě pasují moc hezky)
Odpovědět
Ahoj :-) Zásnubní prstýnek jsem nechala doma.... Chtěla jsem, aby mi nový snubní hezky vynikal ;-) Být tebou, tak ho asi také nechám doma, nosit je pak oba můžeš po celý život ;-)
Odpovědět
Já v den svatby měla zásnubní prstýnek celý den. Neshledala jsem jediný důvod, proč bych v den svatby ho mít neměla. :-) No a při obřadu k zásnubnímu přibyl snubní.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky to resim - budu oba nosit na jedne ruce, ale ani nevim, ktery ma byt dole a ktery nahore, ale mozna si necham navleknout oba? No, dej vedet jak jsi to vyresila ty :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si ho ráno v den svatby přendala na pravou ruku, kde už pak zůstal..
Odpovědět
Profilova fotka
Já si svůj zásnubní nechala na prsteníčku levé ruky a přibyl k němu snubní :-) jsou oba od muže, kterého miluju, cením si jich obou stejně, oba byli symbol toho, co ke mě cítí, první - krok, že se mnou chceš udělat další velké rozhodnutí a druhý - uzavření slibu, že se budeme milovat navždy ;-) ale je to na každé, jak si to přeje :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já jsem zásnubní nechala doma :-)
Odpovědět
Ja si ho ve svatebni den prendala na pravou ruku. Jinak nosim oba na leve ruce na prstenicku. Prvni mam snubak ana nem zasnubni :-)
Odpovědět
Také jsem jej před obřadem dala na pravou ruku a teď nosím na oba na levé, na prsteníčku snubní a na prostředníčku zásnubní.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si ho sundala - sestřenka mi řekla, že by měly být ruce prázdné jen se snubním prstenem a hned po obřadu jsem si dala zásnubní na pravou ruku, protože se mi stylově nehodí ke snubáku.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
já ho měla taky celou dobu na prevém prsteníčku....... na vánoce jsem dostala od svojeho řetízek z bílého zlata a před jedním plesem aji náušnice z bílého zlata tak si je vzala taky... a žádné jiné okrasné bižu sem nechtěla :-) a jelikož na takovéto kupování šperků můj manžel moc není moc sem byla překvapená a mělo to pro mě eště větší cenu... že s ek něčemu takovému pustil :-) ted pořád nosím snubní a ten zásnubák jen když jdeme někam spolu a nebo na ples oslavy a tak.. při práci mi bohužel zavazí.. hold kamínek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dám ho na pravej prsteníček :-) nechci ho sundávat :) jelikož mám o něm stejný názor jako @zdenicka1985
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
taky ho dám na pravou ruku ať je levá volná ale potom je budu nosit společně
Odpovědět
Ahoj, já si ho určitě beru s sebou. Nejdřív jsem si říkala, že si ho dám na pravou ruku, ale teď čím dál víc uvažuju o tom, že si ho nechám na levé a budu oba nosit na levé ruce na prsteníčku - protože oba jsou pro mě moc důležité. Takže asi nechám na levé a muž mi k němu nasadí ten snubní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nechala bych ho doma na fotkach pak vypada líp když tam je jen jeden :)
Odpovědět
já také zastávám názor, že raději ho dat na pravou ruku než nebrat vůbec... přijde mi to divní
Odpovědět
Profilova fotka
Já si zásnubní určitě vezmu, dám ve svatební den ráno na pravou a tam už navždy zůstane. Radil mně to i zlatník, co všechny prstýnky tvořil. :-)
Odpovědět
Také mám v plánu s ráno zásnubní prstýnek přendat na pravou ruku :-) Ani by mě nanapadlo si ho nebrat, protože ho mám moc ráda, kdykoli se na něj podívám, tak mám před očima ten den, kdy mi ho můj nejdražší dal a požádal mě o ruku. Zásnubní i snubní prsten pro mě mají vysokou symboliku, je pro mě nádherný pocit, že je budu moci nosit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?